Nejste přihlášen/a.
Nevidím, v čem by mu měla "dávat za pravdu". On se s ní rozešel, ona to nemá jak změnit. Může to jen vzít na vědomí.
A Vy byste měl vzít na vědomí, že o Vás ta dívka pravděpodobně nestojí. Kdyby ano, nestýkala ny se s dalšími.
No nevím před lety jsem se také vídal se dvěmi dívkami a nemohl se rozhodnout se kterou bych chtěl být, prootže každá měla něco a já byl s rozumem v koncích a vlasně se to taky nakonec provalilo a nebylo to nejlepší pro nikoho z nás v té době... Dalo mi to hodně zkušeností do života, ale nic víc. Spíš mi to více vzalo...
Víte čemu nerozumím? Když se snažíte získat dívku a zahnat ty okolo, tak děláte vlny a žárlíte a hledáte pravdu a vyříkáváte si to a trápíte sebe i ji a připomínáte to a znovu blabla. A kazíte ten vtah sobě i jí, místo abyste se zaradoval, že vám dala přednost a jeho už vůbec nevzpomínal, protože stojíte o hezký vztah a ne podivné debatní sedánky. To, jak přemýšlíte a konec konců jednáte, to mi přijde kapku sadistické vychutnávání vítězství. Jen aby se nestalo to, že získáte pravdu a ztratíte dívku.
Ještě maličké šťouchnutí: Dívka, to je vaše láska, ne váš majetek, ne vaše vlastnictví!
@karel1 - před lety jsem se také vídal se dvěmi dívkami a nemohl se rozhodnout se kterou bych chtěl být, prootže každá měla něco a já byl s rozumem v koncích
Vidíte - a ta slečna je na tom teď podobně. Se svojí "zkušeností" byste ji ml umět pochopit a netrvat na - s odpuštěním - nesmyslu, "aby mu nemusela dát za pravdu".
"Když něco miluješ – pusť to. Když se to k tobě vrátí, je to tvoje. Když ne, nikdy to tvoje nebylo."
Já ale nic s odpuštěním a jinou blbostí netvrdím a ani jsem se s ní o otm nebavil... Tohle mi řekla, když jsem jí chtěl obejmout a políbit..
no. Já asi nějak nerozumím pointě. Ty jsi jel za ní a tam jsi se setkal s oním druhým klukem. Vy dva jste věc v klidu probrali. Následkem vašeho setkání ji ten druhý kluk poslal někam a ona mu nechce dát zapravdu? Ona je přesvědčená, že on je ten špatný a že za jejich konec může on, protože ji poslal někam?
A ty chceš radu, jak si sám před sebou zdůvodnit jejich rozchod, aby ti vyšla čistá a nevinná.
Radím : taky si najdi jinou. S touhle dlouho nevydržíš. Budete se hádat a ty jí pořád dokola budeš muset něco dokazovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.