Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechce mu dát za pravdu

Od: karel13* odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,
delší dobu jsem se vídal s jednou dívkou a asi před 14 dny jsem zjistil, že nejsem jediný s kým se stýká. Hned jsem si to s ní chtěl vysvětlit a zjistit jak to je. Bohužel mě pořád odbývala, že teď ne a že nemůže, protože věděla že něco tuším a to jsem ji i napsal. Minulý týden mi to prostě nedalo a jel za ní a bohužel se setkal s ním, tak jsme si sedli a vše probralo mu dva a pak přijela i ona.
Nebyla to příjemná situace, ale sám jsem byl na podobném místě jako ona a nechtěl někomu ublížit a akorát jsem se do toho víc zamotal, takže v tomhle ji chápu. Oni si to vyříkali a my dva taky. Já s ní chtěl i přes to být, ale odmlčel jsem se než mi napsala ve středu, protože jsem si zobrazil na Ig její storku a pak jsme psali a já zjisil, že v ten si ten druhý našel jinou a ji poslal někam se slovy že může jít klidně za mnou a bytů se mnou. Chvilku jsme to probírali a já bych s ní být chte, ale ona mu nechce dát za pravdu, ale i tak se vydáme a je všechno v pohodě jako dřív než se tohle provalilo... A já teď nevím co s tím a jak na to aby mu nemusela dát za pravdu.?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Není přece důležité co řekl ten dotyčný (její život se ho už netýká) ale co ona doopravdy chce. To by si měla ujasnit především ona sama. Pokud chce být s Vámi, tak bude a nebude si hledat žádné výmluvy. Pokud ne, nic s tím nenaděláte.

iz*
hodnocení

3x

Nevidím, v čem by mu měla "dávat za pravdu". On se s ní rozešel, ona to nemá jak změnit. Může to jen vzít na vědomí.

doplněno 01.06.18 23:33:

A Vy byste měl vzít na vědomí, že o Vás ta dívka pravděpodobně nestojí. Kdyby ano, nestýkala ny se s dalšími.

karel13*

No nevím před lety jsem se také vídal se dvěmi dívkami a nemohl se rozhodnout se kterou bych chtěl být, prootže každá měla něco a já byl s rozumem v koncích a vlasně se to taky nakonec provalilo a nebylo to nejlepší pro nikoho z nás v té době... Dalo mi to hodně zkušeností do života, ale nic víc. Spíš mi to více vzalo...

iz*

Karle, dívka, která by se takhle rozhodovala mezi dvěma nápadníky, by nebyla vhodná ani pro jednoho z nich. Totéž platí pro muže, který takto "testuje" dvě ženy → není vhodný ani pro jednu z nich. Proto to tehdy (i teď) dopadlo tak, jak to dopadlo.

karel13*
hodnocení

0x

Jenom bych ještě rád podobkl, že to co se dělo se mě dotlo a každej by se na takovou asi vykašlal, ale už jsem poznal spousty dívek a žádna z nich neměla takovou jistru jakou vidím v této a myšlenka, že bych se na to jen tak vykašlal není vůbec jednoduchá.

teda
hodnocení

0x

Je to jednoduché.Jde o to, jestli vy upřednostňujete spíše tu jiskru a nebo upřímnost.

hodnocení

0x

Víte čemu nerozumím? Když se snažíte získat dívku a zahnat ty okolo, tak děláte vlny a žárlíte a hledáte pravdu a vyříkáváte si to a trápíte sebe i ji a připomínáte to a znovu blabla. A kazíte ten vtah sobě i jí, místo abyste se zaradoval, že vám dala přednost a jeho už vůbec nevzpomínal, protože stojíte o hezký vztah a ne podivné debatní sedánky. *zmateny* To, jak přemýšlíte a konec konců jednáte, to mi přijde kapku sadistické vychutnávání vítězství. Jen aby se nestalo to, že získáte pravdu a ztratíte dívku.

Ještě maličké šťouchnutí: *hej*Dívka, to je vaše láska, ne váš majetek, ne vaše vlastnictví!

hodnocení

0x

@karel1 - před lety jsem se také vídal se dvěmi dívkami a nemohl se rozhodnout se kterou bych chtěl být, prootže každá měla něco a já byl s rozumem v koncích
Vidíte - a ta slečna je na tom teď podobně. Se svojí "zkušeností" byste ji ml umět pochopit a netrvat na - s odpuštěním - nesmyslu, "aby mu nemusela dát za pravdu".

"Když něco miluješ – pusť to. Když se to k tobě vrátí, je to tvoje. Když ne, nikdy to tvoje nebylo."

karel13*

Já ale nic s odpuštěním a jinou blbostí netvrdím a ani jsem se s ní o otm nebavil... Tohle mi řekla, když jsem jí chtěl obejmout a políbit..

Vždyť píšete "A já teď nevím co s tím a jak na to aby mu nemusela dát za pravdu.?"
A teď zase "Já netvrdím a ani jsem se s ní o otm nebavil" a "Tohle mi řekla"
Nějak se v tom neumím vyznat.

iz*

@Jedubabicka: On v tome hlavně nemá jasno Karel.

figurek*
hodnocení

0x

no. Já asi nějak nerozumím pointě. Ty jsi jel za ní a tam jsi se setkal s oním druhým klukem. Vy dva jste věc v klidu probrali. Následkem vašeho setkání ji ten druhý kluk poslal někam a ona mu nechce dát zapravdu? Ona je přesvědčená, že on je ten špatný a že za jejich konec může on, protože ji poslal někam?

A ty chceš radu, jak si sám před sebou zdůvodnit jejich rozchod, aby ti vyšla čistá a nevinná.

Radím : taky si najdi jinou. S touhle dlouho nevydržíš. Budete se hádat a ty jí pořád dokola budeš muset něco dokazovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]