Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únava, teplota, pocení - jinak nic

Od: ateus* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je mi jasné, že dělat diagnostiku přes internet je... no ale, zkusit to můžu.

V úterý jsem celkem dost jezdil na kole a byl si 2x na cca 10min zaplavat. Cítil jsem se skvěle a plný energie. Ve středu odpoledne mě bolela hlava a ve čtvrtek ráno po probuzení jsem cítil hroznou únavu, bolest kostí, malátnost. Přes den se to zlepšilo, ale musel jsem vykonávat fyzickou aktivitu. Odpoledne jsem měl skoro 38° a zašel si k lékařce.

Ta vyslechla mé obtíže, poslechla si dýchání, změřila tlak, zeptala se na klíště (nejsem si vědom a jsem cca před dvěma týdny očkovaný), krk i záda mohu ohnout. V krku mě nebolí je čistý, nemám ani kašel ani rýmu. Stolice ok. Jsem ale i dnes dost unavený, už teď mám přes 37° a cítím horkost ve tvářích a zimu na tělo.

Podle ní stačí klid, odpočívat, chladit obličej a případně paralen. Jenže ani dnes to neustoupilo. Neberu žádné léky, žádná alergie. Nevěděl by někdo? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Po očkování ses neměl honit na kole a následně plavat. Tělo se nejspíš vyrovnávalo s očkovací látkou a záhul v hicu mu nesedl. Teď si dej pauzu, odpočívej, jez zdravě a hodně pij čisté vody a v pondělí uvidíš, jestli znova k doktorce.

2 týdny po očkování je už dost velký odstup aby se musel nějak omezovat, takže v tom bych problém neviděl. Pokud to nepřejde, spíš bych hledal nějakou infekci.

Koukám, že už se to vyřešilo.

iz*
hodnocení

1x

Zkoušet můžete leccos, ale přes internet Vás nikdo nevyšetří a nepozná, co Vám je. Já bych znovu zašla k lékaři.

ateus*
hodnocení

0x

Tak nakonec mě po týdnu (ve středu) začalo bolet v krku a je to angína, ach jo... :( Ale je mi divný, že to trvalo tak dlouho a měl jsem jen ty neurčitý příznaky.

Divný to není, máte silný imunitní systém, který bojoval, bojoval, nevzdával se, proto ta únava, pocení, teploty, ale pak vás přesto ty breberky přemohli. Tak teď to chce klid, hodně tekutin, ležet, dobrat antibiotika. A klidový režim a do prázdnin budete jako rybička.

ateus*

Jo, v to doufám... Děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkost v obličeji

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]