Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi jasné, že dělat diagnostiku přes internet je... no ale, zkusit to můžu.
V úterý jsem celkem dost jezdil na kole a byl si 2x na cca 10min zaplavat. Cítil jsem se skvěle a plný energie. Ve středu odpoledne mě bolela hlava a ve čtvrtek ráno po probuzení jsem cítil hroznou únavu, bolest kostí, malátnost. Přes den se to zlepšilo, ale musel jsem vykonávat fyzickou aktivitu. Odpoledne jsem měl skoro 38° a zašel si k lékařce.
Ta vyslechla mé obtíže, poslechla si dýchání, změřila tlak, zeptala se na klíště (nejsem si vědom a jsem cca před dvěma týdny očkovaný), krk i záda mohu ohnout. V krku mě nebolí je čistý, nemám ani kašel ani rýmu. Stolice ok. Jsem ale i dnes dost unavený, už teď mám přes 37° a cítím horkost ve tvářích a zimu na tělo.
Podle ní stačí klid, odpočívat, chladit obličej a případně paralen. Jenže ani dnes to neustoupilo. Neberu žádné léky, žádná alergie. Nevěděl by někdo? Děkuji.
Po očkování ses neměl honit na kole a následně plavat. Tělo se nejspíš vyrovnávalo s očkovací látkou a záhul v hicu mu nesedl. Teď si dej pauzu, odpočívej, jez zdravě a hodně pij čisté vody a v pondělí uvidíš, jestli znova k doktorce.
Tak nakonec mě po týdnu (ve středu) začalo bolet v krku a je to angína, ach jo... Ale je mi divný, že to trvalo tak dlouho a měl jsem jen ty neurčitý příznaky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.