Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na bolest po pádu?

Od: wladi* odpovědí: 4 změna:

Upadl jsem na náledí na levý bok.Kyčelní kost mě přestala bolet až nyńí po 14 dnech.Nepřestává ale bolest ve slabině směrem do nohy,hlavně při vstávání ze sedu nebo lehu a naopak při sedání nebo lehání.Asi tam mám něco nataženého /sval,šlacha?/nevím,nevyznám se v tom,bolí to ale značně.Prohmatám-li slabinu,nenajdu nic ,co by mne bolelo,ani žádný otok nebo něco podobného.Máte někdo s něčím takovým zkušenost?Ozvěte se,díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Díky své nemoci RS, padám dost často.Bolí to dlouho,když padáte tak zatnete svaly a i když si nic nezlomíte tak sval než zregeneruje bolí.Natažené vazy rovněž, chce to klid a nějakou mast-já používám Dolgit, nebo Koňskou masážní.

wladi*
hodnocení

Díky za radu.Koupil jsem VERAL a zdá se,že to pomáhá.Jinak zatnout svaly nešlo,na zemi jsem byl ve zlomku vreřiny,ani jsem nevěděl jak.Zdravím.

lidus*

tak snad máte po bolesti. Svaly se při pádu zatnou ať chcete nebo nechcete.

papene*
hodnocení

2x

Zkušenosti mám akorát takové, že naraženiny bolí dlouho.Než se trápit bolestí není lepší zajít k lékaři?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]