Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je to písnička?

Od: ema odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jednou jsem se s přáteli koukala na vidoklip s písničkou, ráda bych si ji zase poslechla, bohužel nevím jak se jmenovala. Pamatuji si pouze že byla v angličtině, a že ve videoklipu byly nějaká žena s mužem a byly zločinci, schovávali si před policií ve starém domě někde v lese, policie je pak ale našla, pak už si to moc nepamatuji, ale na konci byl ten dům obklíčen policií a on ruku v ruce vyskočili z domu. Byla bych ráda za cokoliv, děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Něco mi to říká.. Nebude to asi žádný popík žejo. Myslím jestli to nebyl klip od kapely metallica. vyjeď si na youtube jejich klipy s přívlastkem "official" jestli to tam nenajdeš.

music*
hodnocení

0x

Pripomina mi to klip Phila Collinse z vybornyho filmu Buster (velka vlakova loupez), pisen "A Groovy Kind Of Love".

youtu.be/...

pepa224
hodnocení

0x

Zkus si stáhnout aplikaci Shazam na Googleplay a tato aplikace do 5ti vteřin pozná jakoukoliv skladbu..v okamžiku kdy slyšíš skladbu, musíš zapnout tuto aplikaci, chvilku ona poslouchá a pak napíše o co se jedná...musíš to mít po ruce...

hodnocení

0x

Toto? Písnička začíná cca v čase 1:20

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]