Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růstový hormon - prášky (převážně kostí)

Od: matyas* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poslední dobou mě trápí moje výška, je mi 14 let a mám 165 cm (s pomocí růstových hormonů), bohužel jsem poslední dobou moc nevyrostl. Tak jsem teď koukal po internetu a narazil jsem na tabletky *GHBalance* které prý napomáhají k produkci růstových hormonů (růstu svalů a kostí). Myslíte že má cenu si je zakoupit? Nebo jiné produkty?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

NEMÁ ! Jsi mladý a snad i zdravý člověk, 5x denně pravidelně jez, měj zdravý pohyb a netrap se blbostmi. Časem dřív nebo později normálně dorosteš a jestli ne, tak to tak mělo být, to ti neovlivní ani pilulky. Navíc to má tu výhodu ,že na sebe v klidu seženeš oblečení, narozdíl od vysokých lidí 195cm a více, kterým je XL malé na délku a XXL je oproti XL jen širší, takže nejsou trička, ale "minitrička", krátké rukávy i nohavice. ;) Takže no štres *stop*

iz*
hodnocení

0x

Už zase? Kolikrát tu ještě porušíš pravidla opakovanou otázkou?

Ivzez,promiňte,ale on se nám na nějaká pravidla vyprdne *smich*
iz*

@Wamp, já vím. Ale měl by vědět i on, že víme...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]