Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věkový rozdíl

Od: lenk* odpovědí: 9 změna:

Prosím prosím potřebuju radu.Zamilovala jsem se do chlapa, kterému je 30 mně je 18.Řekli jsme si navzájem, že se máme radi...líbali jsme se, dávali si pusy a tak...ale má přítelkyni, která do měsíce porodí...potřebuji na něj zapomenout jak prosím? potkávám ho dost často

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Představte si sama sebe na místě jeho těhotné přítelkyně...Vážila byste si takového partnera který se líbá s jinými atd..? Asi byste takového nechtěla, že? Tak si najděte nezadaného a věkově bližšího. Pomůže zaměstnat myšlenky jiným směrem - koníčky, práce, kamarádi a nevyhledávat setkání s ním.

hodnocení

3x

Vždyť klidně zůstaňte zamilovaná dál - jen to nikomu nedávejte najevo.

PS - Vážně byste chtěla muže (ne "chlapa" - to on není), který by vyznával lásku jiné, zatímco vy byste se kutálela s osmiměsíčním bříškem, v kterém nosíte jeho dítě?

liska5
hodnocení

3x

Vycouvej rychle z toho vztahu. Neřeš, jestli se k sobě hodíte. Za měsíc tu bude miminko, jeho dítě, a on má někde být oporou, tátou. Zůstala bys třeba léta letoucí jen taková záloha, která bude po ruce, když to zrovna doma nepůjde. Potupná role a ještě je tu to riziko, že jeho partnerka se to dozví. Pak je po romantice na všech frontách.

xxx*
hodnocení

1x

Jsi obyčejná bokovnka, kterou může kdykoli odhodit. Na to nezapomeň. *nene* Nemá to žádnou budoucnost. Když chce někdo dostat někoho do postele, tak se mu slíbí cokoli. Jsi jen zamilovaná a zaslepená. Nic o tom nevíš a vše si jen namlouváš. Až bude starší, nebude ti stačit a ty ho sama odkopneš. Přemýšlej, dokud je ještě čas a nic nečekáš. Myslíš, že si Tě pak veme? Zlatý oči. Neveme. *smich2* Kdo zahýbá jednou, zahýbá stále. Určitě Tobě nezahne, že. *modla*

figurek*
hodnocení

1x

Vídím že o chlapech nic nevíš. Jsi pro něj fajnový zajíček, který mu zvedá sebevědomí.

Stačí tak? :) Nebo to mám napsat natvrdo?

vernon
Natvrdo je to nejlepší...

vernon
hodnocení

1x
Špatně zvolený nadpis. Ty máš jiný problém...
P.S. Věkový rozdíl dvanáct let je zanedbatelný, mám taky o dvanáct let mladší manželku a klape nám to... Asi to bude tím, že na věkovém rozdílu mezi partnery nezáleží, pokud to není třicet a víc let. A podobně ;)

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. No jste taková mladá husička, promiňte mi ten název, ale jinak to nazvat nelze. Opravdu chcete v 18 letech řešit "přítele", který bude mít dítě s jinou? To vážně nemáte na víc?

johan*
hodnocení

0x
Opravdu je vám osmnáct nebo ve skutečnosti čtrnáct?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]