Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to udělal?

Od: pinkbunny* odpovědí: 18 změna:

Ahoj,

nedávno jsem poznala kluka (27 let). Začali jsme spolu randit On přijel, pozval mě na oběd, procházeli jsme se po městě, povídali jsme si. Působil dost spořádaně a samostatně. Pracoval, žil sám, staral se o sebe, pomáhal jako dobrovolník u různých organizací atd. Hodně jsme si psali a volali, protože jsme oba pracovně vytíženější. O víkendech mě bral na výlety, já mu vařila, trávili jsme čas venku v přírodě a všude možně, kde nám bylo dobře.Trvalo to měsíc a půl. Potom najednou jako když mu přeplo, začal žvanit o tom, že je to na něj asi moc rychlé, že JÁ moc tlačím, že si přijde už zadaný a je to divné, že si připadá jako po dvou letech vztahu, a nakonec dokončil vše tím, že ke mě nemá city a že neví co dál. Přitom já nic netlačila, já ho nechávala, aby spíš sám ukázal, co chce a nespěchala jsme na nic, to spíš on. To on mě zval a vymýšlel program, přizpůsoboval si práci k mým službám. Já mu zase věnovala hodně svého volného času, svých pauz v práci na to, abych ho slyšela atd. Když byl u mě doma, starala jsem se o něj, pomáhal mi (nemusel, ale prý chtěl) uklízet, společně jsme pekli dort pro moji kamarádku. On se do všeho aktivně zapojoval a prostě potom mi tohle vmetl. Dost mě to vzalo, a pořád si říkám, zda je tohle normální a proč to udělal. Napsala jsem mu pak už jen ,že mě to mrzí, a že doufám, že bude šťastný jinde, a že mě mrzí ta přetvářka. Pak mi došlo, kolikrát mi nenápadně naznačil, že po něm jde spousta ženských a že bych si já měla vážit toho, že je se mnou. Myslíte ,že to byl manipulátor? Stalo se někomu něco podobného byť třeba z druhé strany?

Děkuji za názory

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

6x

co vám připadá nenormální?

Je to normální sólista, který vás docela normálně nemiluje. Proto se s vámi normálně rozešel.

hodnocení

4x

Proč hned "manipulátor"? Prostě si vyzkoušel vztah s vámi, zjistil, že mu z nějakého důvodu nevyhovuje a tak ho ukončil. Vy baste byla i nadále s někým, s kým by se vám nelíbilo?

hodnocení

4x

Zdravím. Měsíc a půl s Vámi randil a poznal, že nejste pro něho vhodná partnerka. Tak to ukončil. To se stává a rozhodně to na mne nepůsobí dojmem, že je manipulátor. Prostě se nezamiloval a řekl Vám to. Je to lepší, než kdyby se přetvařoval déle a zůstával ve vztahu s někým, koho nechce. Je normální, že člověk hledá pro vztah toho pravého. A možná, že jste na něho opravdu tlačila, dělala si na něj nároky atd. a třeba si to ani neuvědomujete.

hodnocení

2x

Našel si jinou a nevěděl, jak se rozejít, tak si vymyslel toto... Nic složitého bych v tom neviděl.

hodnocení

2x

Je normální, že se lidé scházejí a rozcházejí, že střídají partnerky a partnery, dokud nenajdou toho pravého. Proč by to měl být problém? Proč by to mělo být ve vašem případě jinak?

hodnocení

1x

Co se stalo? Stalo se to, že přešla fascinace sexem a jemu došlo, že trvalý vztah vlastně nechce.

fialovykvetinac
hodnocení

0x

Jo je to manipulator. Mozna ma jeste nejakou porochu osobnosti. Nebo ma proste obrovsky strach z angazovani ve vztahu. Boji se zodpovednosti za jinou osobu. Muze mit nejakou traumu z ex vztahu. Neres to :). On je proste divny. A jeste kdyz ti rekl,ze mas byt rada,ze je prave s tebou- chce abys citila "svou" vinu. Je to toxik. Precti si o toxicklych vztazich.

TO CO UDELAL NENI NORMALNI. Ty jsi skvela holka, najdes opravdu dobreho chlapa :)

@fialovykvetinac - je to věc názoru, hlavně to "ty jsi skvela holka".

Možná už ho nebavila kvůli tomu, že pořád musel něco vymýšlet. On zval na oběd, on zval na procházku... Pak neznáme další vnější vlivy vč. těch nejintimnějších. Někteří chtějí sex po svatbě, někteří ho chtějí na prvním rande. Některým se zdá super skočit do postele a za pár týdnů je to rutina, nuda. Možná se bál ukázat pro nějaké své postižení... ale to je v podstatě jedno. To zásadní je tato myšlenka:

A není náhodou lepší, když se vyjádřil "hned"? Stovky lidí tu píšou, jak byli spolu roky a najednou zjistili nějakou tu špatnou stránku partnera, kterou nedokážou akceptovat. Někdy ji partner zamlčuje, jindy ji člověk nevidí pro svou zamilovanost.

Takto má ušetřen čas s řešením rozvodu, starosti o dítě, společné jmění a jeho dělení...

narf
hodnocení

0x

Vaše péče a obdiv mu možná stouply do hlavy. Je to s odpuštěním pitomec - anebo - tak trochu gay. Poučte se a příště se vyhněte chybě. Tenhle typ znám, nemá mladší sestru? Bývají až nekritické...

Tak trochu gay? No nekecej! *alene*

Neznáš, babi? To je podobné jako "tak trochu těhotná" ;)

28.05.18 16:55

Ahááá! *smich2*

narf

babičky: Tak trochu...: Známý prožil dětství v Jemenu a vyprávěl, že je normální, když se muži na ulici vedou za ruce, prostě kamarádi po muslimsku. Možná už to tam neplatí, ale ten tazatelčin vykuk vzdáleně něco takového připomíná. Tak trochu*placni*.

Narf, mi vůbec gayové navadí. Vůbec o nich nepřemýšlím jako o něčem divném, nepřátelském. Znám mnoho chlapů, kterým se vyhnu. *zmateny* Váš pohled není správný. Někdo nemůže být jen trochu gay nebo jen trochu těhotná. Trochu hňup může být, trochu tženštilý také, ale trochu gay, to ne. ;)

h0042*
hodnocení

0x

Asi jste mu nedala a viděl,že by na to čekal ještě dlouho,tak to vzdal...

liska5
hodnocení

0x

Žije sám, Vás má po ruce a tohle mu vyhovovalo. Sdílet spolu dobé i zlé, to nechce, je to náročné, nechce nést odpovědnost, bojí se vázat. Takhle se často projevují kluci, jejichž rodiče se rozvedli v době, když jim bylo mezi 9 a13 lety.

iz*

@Liska, tentokrát jste si to tak trochu popletla, že?

Zdá se mi, že jste tentokrát diagnostikovala sama sebe: člověka, který se 150% jistotou stanoví příčinu čehokoliv přes internet. Často jsou to lidé, jejichž rodiče se rozvedli v době, když jim bylo 1 den až 95 (no dobře, to bych asi přehnala → až 79) let.

Doufám, že si to stihnete přečíst, než mne smažou... (-:

erhsrh
hodnocení

0x

Buď jste se mu dost nelíbila, nebo se bojí závazků a chtěl jen někoho na sex. Se stává, no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]