Nejste přihlášen/a.
Ahojte, má to tady z vás některá podobně? Nejde mi brečet i když je mi strašně úzko. Včera jsem to podělala s jedním klukem. Po cestě se mi chtělo brečet, ale ani slzička mi neukápla. Já nevím jestli jsem taková necita nebo čím jiným to může být. Každá normální holka by se vybrečela, ale mě to nejde. Vím, že by mi to pomohlo to nějak dostat ven ze sebe. Nejhorší je, že už se to ve mě všechno hromadí a když se pak někde trošku přiopiju dělám strašně blbosti. Cítím na sobě vždy strašnou zlobu a z revolty prostě udělám tu největší blbost. Ani smutné písničky a filmy nezabírají.
Už Ti bylo 18 let?
To jenom kvůli tomu alkoholu.
Až bude 18 a více, tak to snad nebudeš tak prožívat.
Když nejde pláč, tak si bouchni do něčeho, nebo něco roztrhej.
Ale vidím to tak, že to nebyl ten pravý, kvůli kterému bys měla plakat a trápit se.
Ponaučení pro příště. Každý jsme se učili z nějaké špatné, nepřiměřené, nevhodné a negativní reakce. A to nejenom ve vztahových věcech i v pracovních třeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.