Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vstupní lékařská prohlídka a úzkost

Od: marcel* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

čeká mne nástup do nové práce a s tím samozřejmě souvisí i vstupní lékařská prohlídka. Cca rok beru antidepresiva na úzkost a docházím do psychiatrické ambulance na kontroly, řekl bych že "léčba" je spíše už u konce kdy beru 1/2 itakemu denně. Mám tuto skutečnost zapsanou ve výpisu od své obvoďačky. Jak se k tomu postaví závodní lékař? Obvoďačka říkala že to prý bere "každý" a není důvod abych neprošel. Na práci mi vcelku záleží jedná se o servisního technika kategorie zařazení 1 + řízení.

Díky za reakce

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Marceli, Váš závodní lékař tu nejspíš nebude a nikdo z nás nezná Vaše budoucí pracoviště ani pracovní podmínky u Vašeho budoucího zaměstnavatele. Proto tu nikdo z nás není schopen posoudit, co při posuzování Vaší zdravotní způsobilosti bude pro posuzujího lékaře podstatné a co ne.

pohanka*
hodnocení

0x

Chovejte se přirozeně, klidně, vlídně, sebevědomě, ne ale agresivně. Vyčkejte a podejte ruku, přiměřeně stiskněte.. Ani moc, ani málo. Vezměte si i k lékaři fajn oblečení, abyste se cítil dobře. Použijte perspirant, žádné pocení.

Žádné strachy, musíte být uvolněný a vyzařovat určitou sebedůvěru. Pamatujte, pomoc najdete vždy na konci své paže. To, že jste něco chvíli bral, tak to máme za sebou opravdu většina. Důležité je, že již do sebe nechcete nic chemického a že si dokážete v těžších situacích sám poradit. Servisní technik - budete cestovat zřejmě po firmách, zákaznících, to je velmi dobré, pokaždé něco jiného. Otrkáte se, ostřílíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]