Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před třemi týdny jsem si narazila zápěstí. Pan doktor mi napsal do zprávy, že v případě potíží se mám obrátit na jakoukolik polikliniku. Funguje nějaká poliklinka v Praze o víkendu? Pár sem jich našla, budto sou soukromé, nebo zařízení které nemají ani rentgen. Jak mám řešit situaci? Dost to bolí, dnes jsem byla na pohotovosti ve vetší nemocnci, a tam si klepali na čelo že jako pokontrolový stavy neřeší, at si jdu laskave nekam na polikliniku a "nezdržuji" tam. Tak může mi někd poradit kam v Praze zajít a nebýt vyhozen? Ideálně o víkendu. Děkuji.
V Praze o víkendu funguje pohotovost, nevím jestli i nějaké soukromé zařízení.
Když jste vydržela 3 týdny, vydržíte do pondělka, kdy můžete zajít k lékaři (asi na chirurgii) v normálních ordinačních hodinách.
Příště podobné věci řešte v běžných ordinačních hodinách, pohotovost je určena akutním případům.
V nemocnici měli pravdu, ale to je nepodstatné. Proč jste na tu polikliniku nešla už včera? Oni i tam, kde slouží o víkendech, asi nebudou nadšení z pacienta, který může navštívit lékaře v týdnu.
Pohotovosti tady - ale jestli vás vezmou a mají rtg si už budete muset zjitit sama:
Poliklinika Šustova 1930/2 Praha 4 296 506 302
Poliklinika Plaňanská 573/1 Praha 10 281 019 213 274 810 990
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.