Nejste přihlášen/a.
Zdravím ty, kteří nakupují u AliExpress. Také jste dostali vyrozumění o nových smluvních podmínkách a ochrany osobních údajů? Jsou tam 3 odkazy, které se mi nějak nechce rozklikávat. Je mi divné, že mne neoslovili jménem, což normálně dělají. Tak jestli to není nějaký pokus o podfuk, od nějakého vykuka, který se chytil toho nového zákona.
Dobrý den. Já tam nakupuji, ale nedostal jsem zatím nic.
Teď jsem se koukal na schované e- maily od Ali a moje jméno je opravdu na všech.
Myslím, že můžeš být klidná. Ten email s odkazy došel i mě, občas mívám takovou "sebevražednou" náladu , tak jsem odkazy otevřel a je to jen upřesnění údajů o podmínkách bezpečnosti a já nevím čeho všeho ještě ( nechtělo se mi to číst celé) . Zřejmě reakce na evropské GDPR. Jinak se to otevírá na serveru Alibaby group, pod ně patří i Aliexpres. Ale klidně to smaž, nic se tam nepotvrzuje.
Ano přišlo to, podle mne jsou odkazy jen na nějaké informace ohledně toho GDPR, tyhle emaily rovnou mažu. Firmy, které GDPR nepochopily, tak vyžadují souhlas, takže tam, kde ho už dávat nechci, tak mažu, tam kde chci tak to odklikávám. Z ebay přišlo taky, ale podezřelá adresa, takže jsem to smazal taky.
Abych se přiznal, tak jsem to ani nestudoval. Nicméně sám píšete, že stačí zákazníky informovat, takže to, že po mě někdo požaduje potvrzení a v obchodech dokonce vypsání nového papíru a vydání nové karty považuji za nepochopení. Navíc je vidět, že v tom má bordel více lidí, neboť nedávno někde v partii nebo něčem podobném to vysvětloval jak nějaký politik tak i někdo z ÚOOÚ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.