Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyšší platební výměr není, ale peníze chodí

Od: jarda* odpovědí: 3 změna:

zdravím,

dělám na klasickou prac. smlouvu, e-mailově jsme se zaměstnavatelem dohodli na zvýšení platu, na účet chodí adekvátně zvýšená částka, ale nový mzdový výměr není již pár měsíců podepsán... A to jsem o tom kolegyni několikrát říkal, připomínal.

Co může motivovat firmu, aby oficiálně platila nízké platy? SP, ZP?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte na výplatní pásce částku správnou, tak o nic nejde a mzdový výměr možná neměli čas na účtárně udělat:) nám to dávají taky dost pozdě, i když v řádu týdnů, ne měsíců...

juras*
hodnocení

0x

DOPLNĚNÍ: No jo, jenže o výplatní pásky jsem žádal a nedostal. Kromě prvního měsíce (prosinec), kdy jsem nastoupil v půlce měsíce.

krtek66
hodnocení

0x

neřešit...já dostal nový výměr po 5letech peníze se mi za tu dobu zvyšovali úměrně...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]