Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 a Vodafon

Od: blahoutova* odpovědí: 6 změna:

Potrebovala bych radu,mam pausal do O2 platim 250 kc mesicne,ale pouze volani do O2,zadne volne minuty do ostatnich siti nemam.Pred par dny me prislo vyuctovani za minuly mesic a ja platila 256 kc,pritom jsem volala do Vodafonu asi 20 minut,ocekavala jsem vetsi sumu.Je Vodafon spojeny s O2,nebo jak tomu mam rozumet?Na O2 volat nechci,protoze by me ihned nabizeli drazsi volani,jako to delaji pravidelne kazdych pul roku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ne, není nijak spojený. A jste si jistá, že číslo na které jste volala já opravdu Vodafone? Dneska se to podle předvolby poznat s jistotou už nedá.
Jinak si myslím že určitě existují lepší tarify, než za 250 korun jen volat zdarma do své sítě.

hodnocení

0x

Bez podrobného vyúčtování (které je možné od operátora dostat na žádost, možná se to platí) se dá odpovědět pouze to, že O2 a Vodafone mají společné jen to, že se v obou případech jedná o mobilní operátory. Jiné firemní propojení tam není.

blahoutova*
hodnocení

Ano,byl to vodafon,muj syn ma pausal na vodafon,takze jsem si jista.Jen me to nehlasi,ze volam jineho operatora,

A nevolal syn vám? Člověk se lehce splete. Otec mi zavolá a často končí větou...Jsi hodný, že jsi mi zavolal.

blahoutova*
hodnocení

nejdrive volal on a pak ja,aniz bych si uvedomila,ze ma jineho operatora.Pak jsem si uvedomila,ze budu platit peknou palku a vyuctovani me prekvapilo.

hodnocení

0x
Když mu voláte a služby hlášení o volání do jiné sítě máte aktivní, mohl přejít s číslem k O2. Právě takto to můžete poznat. V rodině také všichni používají jen jednoho operátora. Ale já mám tarif za 49,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]