Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych zrušit pevnou linku od O2. Operátorem telefonních hovorů ovšem není O2, ale České radiokomunikace a nově teď T-Mobile.
Myslíte, že pro zrušení pevné linky je potřeba dát nejdříve výpověď tomu T-Mobilu? Neplatím jim žádný paušál, jenom za provolané hovory, takže mi připadne, že pokud bych zrušil pevnou linku, tak by se to mohlo zrušit automaticky.
Jestli máte někdo nějakou zkušenost, budu vám moc vděčný.
Myslim, ze najlepsie by bolo zavolat do T-mobile aj O2, tam by vam presne povedali co a ako, ale ked sme si mi rusili linku tak sme ju rusili u toho kto nam ju poskytoval - vo vasom pripade T-mobile a potom len upovedomit O2 o tom zruseni. Ale napriklad teraz mame od 02 internet a musim povedat, ze je s nimi mimoriadne zdlhava komunikacia, takze do toho O2 by som radsej zasla osobne, lebo s nimi sa po telefone neda nic dohodnut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.