Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplé jídlo ve vlaku Regiojet

Od: lubomircech odpovědí: 4 změna:

Mám zkušenosti s vlakem ČD.Pendolíno na cestě z Prahy do Ostravy, že je možné si v jídelním voze zakoupit teplé jídlo jako v restauraci. Pojedu poprvé vlakem Regiojet (Student agency) na Slovensko a zajímá mne, jestli je možné si tam též dát teplý oběd? Mám třídu ecconomic standard, nejde mi o donášku jídla až na místo, ale rád bych se prošel až do jídelního vozu jestli to bude možné, stejně jako např. v Pendolínu? Jestli by někdo věděl, jaké jsou ceny catteringu v Regiojetu byl bych moc rád nebo nějaké zkušenosti-recenze z cestování vlakem vyšší třídy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Regiojet nemá jídelní vozy.

Stevard(ka) Vám po nastoupení nabídne balenou vodu Rajec, výběr tiskovin a několik druhů káv (vše zdarma). V případě že nástupní místo souhlasí s místem odkud vlak začíná trasu (Praha, Ostrava, atd.) je nabídka rozšířena o džusy a čaje Oxalis. Následně si můžete vybrat jídlo a pití z nabídky... croissanty, koláče, sushi, saláty, Vinea, pivo, atd., které zaplatíte a stevard(ka) Vám jej donese na místo. Žádné z jídel není teplé.

Tato nabídka se netýká nově zavedené třídy low-cost.

Více info: regiojet.cz/... bohužel tam není menu.

Ceny jsou dle mého příznivé... croissanty 25,- saláty, sushi kolem 90,- nápoje cca 20,- koláče tuším 10,-

hodnocení

0x

Regiojet jídelní vozy nemá a občerstvení je jen studené. Na druhou stranu, jejich francouzský quiche je výborný i zastudena, ten si nenechám ujít nikdy *frajer* kuřecí stripsy nebo suši jsou taky fajn.

matesj
hodnocení

0x
Lidé v RegioJetu se courají maximálně na záchod(kam taky jinam) a užívají si komfortu zakoupeného místa.Nevím,že by byl zařazen speciální "jídelní" vůz.Budete obsloužen přímo v místě posedu a tam si to taky sníte.Pokuď je vlak úplně plný,má obsluha co dělat,aby všechny obsloužila(než si objednáte,než vám to donesou,než to sníte,už vystupujete!)...už 2 roky jsem vlakem nejel,tak se to snad moc nezměnilo.

fram
hodnocení

0x

Stravování je prý krabičkové, jako v letadle - ovšen ceny mírné *palec*: cuketka.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]