Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat co mám dělat když si holka myslí že si z ní dělám prdel?Když jsem ji třeba napsal že ji miluju a ona mě pak napsala že si myslí že si z ní dělám prdel..
Dobrý den, nepište jí to, ale řekněte jí to v nějakém hezkém prostředí, vážně a přímo do očí. Vulgaritám se při styku s děvčetem zásadně vyhněte. Zdravím!
Bodejť by si to nemyslela! Takové věci se přece nepíší, ale říkají mezi čtyřma očima. Samozřejmě pouze v případě, že je to pravda a že tomu odpovídá i Vaše ostatní jednání (chování).
Je to pro ně jednodušší a hlavně méně stresující, než z očí do očí - právě proto, že se nevidí ani neslyší, lze i vážně myšlené vyznání obrátit v tu "srandu", kdyby to náhodou nevypadalo z druhé strany dobře.
@Vernon, @Jedubabicka, to já samozřejmě vím. Ovšem tazatel se nemůže divit, že pokud zvolí tuto cestu, nebude mu dívka věřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.