Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Partnerka nechce tolik sexu co já

Od: pettr odpovědí: 10 změna:
Zdravím chtěl bych poradit od zkušenějších s partnerkou jsem 6 let ale nějak bojujeme s tím že já chci mnoho sexu a přítelkyně min když dojde na akt tak je to na obou stranách super ale přemlouvání a řeči kolem toho a dobývání je nepříjemné a bojím se toho že kdyby bylo jen na partnerce máme to tak 1až 3 do měsíce nevím jestli dělám něco špatně. Když jsme o tom několikrát mluvili partnerka mi řekla že jsem jak stroj že mám neskutečnou potřebu díky za radu

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

8x

Buď se s ní rozejdete, nebo na ní počkáte. Protože ten s vyšší potřebou sexu se musí přizpůsobit tomu, co má potřebu nižší, jinak to nejde. Je to jako s jídlem. Když nebudete mít hlad nebo chuť a přesto do vás bude někdo něco furt cpát, bude vám špatně, dost možná se i pozvracíte. A stejně takhle bude i partnerce. Může vám podržet, ale nemůže si přikázat a ani vy si nemůžete vynutit její chuť na sex a nadrženost. Tak jako si nejde poručit, že budu mít hlad.

Ale i když partnerku vyměníte, nebudete mít vyhráno. Sexualita ženy se mění, její tělo je každý měsíc ovlivněno hormony, ať už přirozenými nebo umělými ve formě antikoncepce. Je těhotná, přijdou děti, kojí, stará se a z dračice co vás dřív utahala je žena, co sex nepotřebuje nebo výrazně méně než kdysi. Mně prvních asi 6 let partner nestačil. Mohla jsem ráno a večer a on už nechtěl. A to jsem brala HA, která prý chuť snižuje. Pak jsem otěhotněla a pořád jsem chtěla. Po porodu se hormony změnily a s nimi se snížila chuť. Pak jsem na rok vysadila antikoncepci a chuť zas byla, ovšem přišlo i druhé dítě a s ním i vážné onemocnění a chuť zas není. Naštěstí nemám doma debila, který by mě do sexu nutil a pořád to řešil, protože sám uznal, že sex 1x týdně s nadrženou ženou je mnohem lepší, než kdybych mu denně otrávená podržela. Zkrátka na dobré věci si musí člověk počkat.

xx*
hodnocení

2x
Sex je v souziti dulezitý a kdyz jste v tomto smeru ruzne zalozeni, je treba hledat jineho partnera, jinak nebudete ve vztahu spokojeni.

rqze
hodnocení

1x

Musíte si s ní o tom promluvit, ale nenechat se odbýt, musíte jí vysvětlit, že to vnímate jako opravdový problém, chcete ho vyřešit a společně se domluvit na řešení. Nejspíš na nějakém kompromisu. Pak se musí nastavit různá opatření aby se dohoda dodržovala, bez přemlouvání a vyčitek, prostě to tak je a basta, všichni o tom vědí a souhlasí s tím.

zik
hodnocení

0x

V sexu by měl být oboustranný soulad a když není, končí to po určité době nevěrou nebo rozchodem. Ona je se 3 sexy spokojená, má se dobře,ale vy nejste.Jde o to, co jiného krom sexu vám ještě partnerka dává, jestli s ní chcete zůstat, spokojit se /sex/ s tím co máte. Znovu s ní promluvit,ale asi už vám vše řekla.

hodnocení

0x

Některé ženy vnímaji jako svoji úlohu mít spokojeného partnera, jiné holt ne. Ta vaše vás v podstatě udržuje neustále nadrženého, takže buďto jí na vašich potřebách nezáleží, nebo jí dožadování se sexu lichotí.

pettr
hodnocení

Děkuji vám za vás názor partnerku miluju ze všeho na světě je pravda že když chce ona ten sex je úžasný a mám obrovskou náplň vášně a romantiky takže stym radši něco udělám než abych o ní přišel diky moc

joudic*
hodnocení

0x

vymen ji, to se nespravi...

iz*
hodnocení

0x

Chtěla jsem napsat téměř totéž, co Pb. V této záležitosti se musí přizpůsobit ten s větší chutí tomu druhému. Jinak tomu s menší chutí sex úplně znechutí.

tqwq
hodnocení

0x

Shrnuto a podrženo, asi to nemá řešení, patrně jste mladí a děti nemáte, takže neni co řešit. Buďto se budete léta užírat než se to ještě zhorší, přijdou další neshody a budete zazávazkovaní a nešťastní, nebo ji pustíte k vodě.

luca*
hodnocení

0x

To je uplne normalni, skoro v kazdem vztahu se ty potreby partneru co se tyka frekvence sexu dost odlisuji. treba ja to mam s pritelem zase obracene, tak to proste je. sex je ve vztahu dolezity, ale ne to nejdulezitejsi, takze se ji budeter muset prizpusobyt. No pokud je pro Vas sex tak zasadni, mozna si budete muset najit partnerku i jinou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]