Nejste přihlášen/a.
Dobry den, v patek 20/5/2018 jsem vsadil u Starip a vyhral 1300 kc . Tak jsem tam byl pro vyhru , ale obsluha baru mne hned uzemnila ze nema penize ,ze majitel se tu neukazal 1 mesic . Tak jsem tam byl v nedeli a stejna pisnicka . Vcera v pondeli mi dala 300 kc a to pry dava z trzby z baru . Zbytek 1000 kc se uvidi . Ja vim ze kazda sazkova kancelar ma cas na vyplaceni vyhry cca 1 mesic , ale u Velkych sazkovych kancelari vam vyhry vyplati okamzite . Prosim jak se mam branit? Starip nema ani kontaktni cislo kam si stezovat? Prece musi byt nejaka ochrana spotrebitele?
Pokud myslíte "Startip", pak tady startip.czechbet.cz/... je uvedeno sídlo i kancelář a tady pro obě adresy telefony i mail slotgroup.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.