Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kosmodisk - funguje?

Od: kt8d5* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat - manželku bolí záda a když občas v televizi vidí ty veselé důchodce okšírované Kosmodiskem, uvažuje o jeho koupi. Nemá tady s tím někdo zkušenosti? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

3x

I když "kosmodisk" nemám i přesto,že mě bolí záda ( teď už ale minimálně) nikdy bych na takovou reklamu nedal. Když jsem viděl v TV naší pop.zpěvačku,jak je čilá a bez bolesti,málem jsem tomu uvěřil,ale když jsem na vlastní oči viděl ( v Želivě ) výše uvedenou,kroutila se bolestí a sotva chodila. Žádný kosmodisk,ale začal jsem s manželkou používat ten velký,nafukovací míč,na kterém se cvičí a můžu říct,že mi to velice pomáhá. Stačí denně se na míči protáhnout a bolest bude postupně ustupovat. Prostě to chce jiný pohyb. Vřele doporučuji!*bezim*

raadek*
Kdyz po nem manzelka touzi, tak ji ho kupte. Muze se vratit do dvou mesicu, ale urcite si prectete jejich podminky. Osobne tomu moc neverim. R.

jabraka*
hodnocení

0x

Vždy mám podivný pocit,když vidím v reklamě něco až moc optimistického.Ale vypadá to při použití hezky.Ale když to nepomůže,přibude další krám v komoře,na který se práší a je nám ho líto vyhodit do popelnice,když to stálo fůru peněz.

JABRAKA

bozena*
hodnocení

0x

Je to jen dobre vybrany reklamni tah,zeptejte se kterehokoliv lekare ci rehabilitacniho pracovnika.

kytka*
hodnocení

0x

radím kupte si hole na pěší turistiku, a prodházky jsou lepší než celý kosmodisk , protáhnete si celé tělo, ještě si užijete krás přírody ve vašem okolí. Věřte,že kosmodisk problém nevyřeší.

wer
hodnocení

0x

myslím, že zkušenosti s kosmodiskem jsou velmi lapidárně vyjádřeny zde :) comix.spaceport.cz/...

pt®

slovo reklama ve mně evokuje:

1/ reklamovat

2/ klamat

Já bych to nekoupila, myslím si dost silně, že žádný kosmodisk nepomáhá. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]