Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s ženami?

Od: firefoxssz odpovědí: 14 změna:

Když vidím ženu, která je pěkně oblečena, jsem jaksi teoreticky připraven a ochoten k pohlavní aktivitě. Nepotřebuji se na ženu dívat déle než pár vteřin. Uvažuji jen teoreticky, fyzicky se do toho nevkládám.

Dotaz: Mají to ženy také tak? Mohou být svolné k nějaké erotické aktivitě takhle rychle? Nebo se musí nejprve nějak zamilovat, otevřít vztahu atd? Anebo jsou každá jiná a některá tak, jiná jinak?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Uvažuj. Pro ženu je každý sexuální styk potencionálně rizikový. A co že hrozí? No devět měsíců těhotenství a pak nekonečně let mateřství a starání se o potomka. Žena, ať už jakákoliv, moc dobře ví, co je v sázce. Proto jsou ženy evolučně nastavené tak, že to u nich tak nefunguje, že se podívají na chlapa a hned s ním někam skočí. Potřebují vztah, důvěru, a taky pocit, že když NÁHODOU z toho pohlavního styku bude potomek, že se o ni a o dítě ten partner postará, zajistí a tak.

chachn

kondom, nitrodelozni telisko, HA, pesar, strikani na brisko *haha*

ano nic z toho neni 100%, ale tech 97% je docela tutovka ;)

takze existuji i zeny, ktere se spolecnou chemii nevahaji a nohy roztahuji *smich2*

sebod*
hodnocení

4x

No, já si na rozdíl od Anzionky nemyslím, že u VŠECH žen je to jinak. U nějaké části ano, ale jinak je dost žen, které se jdou večer bavit a lovit chlapy. Na ten jeden jediný večer plný sexu. Koukou na chlapa a už ..*ua*

hodnocení

2x

@sszz - Taková "Čubka" ta jde hned.

Tak "Čubka"? A pánovi podobného ražení se říká jak? Co tak slýchám, většinou "frajer, borec" a podobně. Nebo, pravda, taky "děvkař", ale s nádechem závisti.

Ostatně proč by nemohla "jít hned", je-li dostatečně chráněna?

Žádná antikoncepce není stoprocentní. A pochybuji, že zrovna takové typy, co hned skočí s chlapem do postele, berou HA antikoncepci. Protože ženy, co berou HA, nemají svůj cyklus, ale uměle nastavený cyklus hormony, tam něco jako chtíč v době ovulace neexistuje. Libido je taky dost sníženo. Podle mě je žena dostatečně chráněna jen s HA, která dosahuje účinnosti 95 - 99,9 %, vše záleží taky na tom, jestli žena bere HA jak má, jestli nemá průjem, nezvracela, nezapomněla na tabletku. O kondomu a ostatních méně spolehlivých metodách to říct nejde, dostatečně chráněna, tam je účinnost daleko menší, závisí na mnoha faktorech. Takže si to shrneme, aby byla žena dostatečně chráněná, tak by musela užívat HA, ale HA v podstatě zabraňuje tomu, že v době ovulace skočí na kde koho. Pokud HA nebere a v době ovulace žena skočí na kde koho, tak je tam ono reálné riziko otěhotnění.

Pro zajímavost přikládám tabulku, koukat se na druhý sloupec, kde je zaneseno typické užívání, protože člověk není stroj, že.. Zdroj tabulky: cs.wikipedia.org/...

Jak je to s ženami?

sszz
hodnocení

1x

Taková "Čubka" ta jde hned. Ale nevnímáte vy ženu spíše jako nějaký materiál?

chachn

proc cubka? proste zenska sexuchtiva... chlap taky opicha temer vse co dejcha a byva casto povazovan za borce, proc by podobne zeny mely byti nazyvany hanlive? proste rady sukaj, tak co jako?

figurek*
hodnocení

1x

jj, lidi holt mají ten problém, že zrak je příliš dominantní a ještě k tomu se dá snadno ošálit.

Přímo vám pane tazateli doporučuji při výběru partnerky zapojit hlavně sluch. Ten se tak snadno oblbnout nedá.

No a abych připsal taky něco k dotazu. Taky se mi párkrát stalo, že jsem skončil v posteli po čtvrthodinové známosti a s někým, koho jsem ani neznal jménem. Byli jsme muzikanti, hráli jsme po zábavách a o holky jsme neměli nouzi. Od té doby vím, že žena, která si je vědomá své ceny, vám jen tak do postele nevleze. Ba naopak. Přinutí vás, abyste se namáhal.

firefoxssz
hodnocení

To je pravda, díky, anzionka!

pb®
Ono lze taky antikoncepci kombinovat. Třeba tělísko a kondom. A která otěhotní i pak, do té musel vstoupit duch svatý.
sebod*

pb. Přesně tak

hodnocení

0x

@anzionka - Žádná antikoncepce není stoprocentní.

Není - ale i to má řešení. Netvrdím, že pro každou, ale možnost to je.

hodnocení

0x

@figurek - lidi holt mají ten problém, že zrak je příliš dominantní a ještě k tomu se dá snadno ošálit
"Pánové", chtěl jste napsat, ne? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]