Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvodná firma

Od: drahuse odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

měl někdo podobné zkušenosti jako já?Nikdy neplatím ban.kartou přes internet ale před několika dny mi mou kartu banka zablokovala .firma Filesfetcher.com mi udělala transakci na mém účtě.Šlo jen o 26 ,-kč ale nechápu kde vzali mé bank.číslo nikdy neplatím internet kartou ani nic nenakupuji přes internet .Prosím co mám udělat aby se to už neopakovalo ,zjistila jsem že to je nějaká podvodná firma .Děkuji Drahuše

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Zakažte si platby kartou na netu.

iz*
hodnocení

0x

Kde jste našla, že jde o pdovodnou firmu?

Podle mne se tam někdo (Vy nebo někdo z Vašeho okolí → někdo, kdo zná číslo účtu) zaregistroval a uvedl číslo Vašeho účtu.

Podle obchodních podmínek může firma už v průběhu sedmidenního zkušebního bezplatného období ověřovat způsob platby za placené služny. Tyto platby následně vrací.

Podle mne byste měla zjistit, kdo tam zadal číslo Vašeho účtu a přimět jej k okamžitému zrušení (ukončení) registrace.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

nevim teda jak u jinych bank ale treba u fio banky musim mit v nastaveni povolene ze ta a ta protistrana muze stahovat max. tolik a tolik kc z meho uctu, pochybuju ze v jakekoliv bance si jen tak nekdo zazada o stahnuti penez z vaseho uctu a ty budou stazeny

iz*

Právě proto se domnívám, že platbu musel povolit někdo, kdo má přístup k tazatelčinu účtu → buď ona sama (před nějakou dobou, takže už zapomněla) nebo někdo z jejího okolí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]