Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nedávno jsem se nechtěně něco dozvěděla a nevím, jak s tou informací mám naložit.
Tak tedy o co jde - táta přišel nedávno domů, řekněme trochu "společensky unavený" a hned naštvaně hlásil, že ztratil elektronický diář. Prý jej všude hledal a nic. Vzhledem k tomu, že měl něco popito jsem si říkala, kdovíjak hledal, třeba si ho nevšiml a tak jsem se nabídla, že se po něm ještě kouknu. On na to, že klidně, ale že už je stejně bůhvíkde. V brašně opravdu nebyl a tak jsem ještě letmo sáhla rukou do kapsy jeho bundy a místo diáře jsem našla již načatou krabičku s kondomy.
Dost mě to vzalo, ale zatím jsem nikomu nic neřekla. Jsem sice už dospělá, ale trápí mě to a nevím, co s tím. To víte, rodiče jsou rodiče a mám je ráda oba.
Jen mě teď mrzí, že jsem ten hloupý diář hledala. Našla jsem něco, co jsem neměla a ani najít nechtěla. Ach jo.
Myslíte, že táta někoho má? A mám to říct mámě? Do toho se mi moc nechce, je dost nemocná a myslím, že tohle by ji určitě položilo. A co tátovi, tomu to mám říct? Nebo si to mám nechat pro sebe? Říkala jsem si ale, aby třeba mámu něčím nenakazil, no fakt nevím. Díky za rady a hezkou dobrou noc všem nespavcům, jako jsem já.
Nevěra, Co to je? Přesto, že nerada dávám v šanc své soukromí tak napíši alespoń něco. mám RS-sex? co to je? 30let vdaná, manžel má své lidské potřeby-ano, vím, že přítelkyni na sex měl nebo i má.Nedivím se mu a nepátrám a rozhodně děkuji těm co ví a mlčí.Záleží snad na tom, jaký vztah ti dva spolu mají a jak se k sobě chovají, jak spolu tráví čas a td...Nějaký sex bez vztahu je věc druhořadá. Víte já si vždy řeknu, jak bych se chovala kdyby to bylo opačně a nejsem si jistá, že bych chtěla žít v celibátu i když z člověkem kterého bych milovala, přece jen zdravé tělo má své potřeby.
Mámě rozhodně nic neříkej :Ať je to jakkoli,je to věcí jen jejich.Jrdnou až budeš mít sama svůj vztah dokážeš ocenit,když do něj nikdo nebude zasahovat a chtít něco řešit. Nakonec je i možné,že ho měl na hrátky s mámou (zpestření).Zkus na to prostě zapomenout.
doplněno 09.01.10 00:31:jednou
Dobrý den .Může a nemusí.Také to může být způsob jak vyzkoušet reakce partnera na takovou situaci.Nebo nemá rád když mu někdo prohlíží kapsy a tahle se to dá zjistit. A nebo má známost a Vy se do toho nepleťte.Děti totiž s rádoby dobrým úmyslem a s nedostatkem informací o problému podělají co jenom jde.
Znáte film ,,Brácha má prima bráchu,, a ,,Brácha za všechny peníze,,? Tam táta přišel ke kondomu, jako slepý k houslím. Myslím si, že byl táta s kamarády na pivo a oni mu to tam nastrčili. jinak by Vás asi nenechal prohledávat jeho věci. Určitě neříkejte ani jednomu z rodičů vůbec nic. Pokud to udělali kamárádi v opičce, tak ani nedomysleli následky. Úplně to hoďte za hlavu. PT /stařenka/, teprve 40 let vdaná.
Dobře, že jste ty kondomy dala zpět. Pomodlete se, aby je příště měl u sebe a vy nedostala nového sourozence v jiném hnízdě. A tento problém zkuste pustit z hlavy. Jsou dospělí, svéprávní. Je to jejich život a vy také nemáte ráda, když se rodiče pletou do vašeho života. Je to jen jejich věc a je úplně lhostejné, jestli se vám to líbí nebo ne. Je to prostě tak!
Snahou o řešení nějakými diskuzemi a tajnostmi si rozhasíte svůj biorytmus a stejně nic nezměníte. Bude jen opatrnější a navíc, bude se před vámi stydět, zahanbíte ho. Nechejte to tak a pusťte to z hlavy a mejte ho stejně ráda jako doposud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.