Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest lokte

Od: nataliecermako odpovědí: 6 změna:

dobrý den,včera jsem spadla na loket když jsem uklouzla na štěrku spadla jsem na trs trávy a potom jsem se zvedla a jeli jsme domů a když jsem šla spát v osm hodin večer tak jsem usla z rukou nahoře aby mně nebolela , ale probudila jsem se ve dvanáct večer a až do tří ráno jsem byla vzhuru jak to bolelo a dneska to je pocit jako kdyby mi ten loket nekdo prerezaval kleštěmi a nemohu to pořádně narovnyt ani ohnout ale nateklé to není , trochu možná ano ale ne moc co s tím mám dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

5x

Dobrý den, nejjednodušší bude jít do nemocnici na úrazovku a nechat si loket zrentgenovat.

nikdo*
hodnocení

4x

Čerstvá nedávná zkušenost. Dcera upadla na posledním letošním zmrazku a bolel ji loket. Tři týdny tvrdila, že ji to bolí, já ji přesvědčoval, že to má jen naražený, až jsem to nevydržel a mazali jsme k doktorovi. Na rentgenu zjistili, že to měla opravdu zlomené, že to má srostlé, nicméně ji to stálo další tři týdny neschopnosti.

A PROTO: Nebuďte jako já a mazejte k lékaři.

iz*
hodnocení

1x

Co s tím máte dělat? Jít k lékaři! To jste měla hned včera.

olin*
hodnocení

0x
Tipuji, že to máš jen "naražené". Počítej tak čtrnáct dní to budeš cítit. Můžeš vyzkoušet namazat Voltarenem Forte- pokud někdo z rodiny má. Je poměrně drahý, ale hodně chválený.
iz*

To myslíte vážně? Opravdu byste si vzal na svědomí špatně srostlou zlomeninu?

olin*
Ivzez: píšu "tipuji". Rozhodnutí je na tazateli/tazatelce, zda dá na radu jít k doktorovi nebo ne. Vím, že každý máme jinak řídké/pevné kosti a práh bolesti, ale když mě něco bolí hodně a neustupuje bolest nebo se to nelepší, jdu s kostmi na rentgen (k doktorovi). Nemůžu za to, že sem tázající napíše a nejde místo toho k doktorovi rovnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]