Nejste přihlášen/a.
dobrý den,včera jsem spadla na loket když jsem uklouzla na štěrku spadla jsem na trs trávy a potom jsem se zvedla a jeli jsme domů a když jsem šla spát v osm hodin večer tak jsem usla z rukou nahoře aby mně nebolela , ale probudila jsem se ve dvanáct večer a až do tří ráno jsem byla vzhuru jak to bolelo a dneska to je pocit jako kdyby mi ten loket nekdo prerezaval kleštěmi a nemohu to pořádně narovnyt ani ohnout ale nateklé to není , trochu možná ano ale ne moc co s tím mám dělat?
Čerstvá nedávná zkušenost. Dcera upadla na posledním letošním zmrazku a bolel ji loket. Tři týdny tvrdila, že ji to bolí, já ji přesvědčoval, že to má jen naražený, až jsem to nevydržel a mazali jsme k doktorovi. Na rentgenu zjistili, že to měla opravdu zlomené, že to má srostlé, nicméně ji to stálo další tři týdny neschopnosti.
A PROTO: Nebuďte jako já a mazejte k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.