Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nibe - doporučení zákazníka za 5000Kč

Od: hruskas odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je pravda, že když doporučím nějakého nového zákazníka firmě Nibe. dostanu od ni 5000 Kč

Nibe se zabývá tepelnými čerpadly :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

Jo, ale nový zákazník musí koupit tepelné čerpadlo za deset i více tisíců.

hruskas
hodnocení

no, právě si ho blbec budu kupovat:) tak bych ho měl o něco levněší...doporučení by bylo třeba od bráchy :)

nevíš, zdali to mají někde napsané na stránkách? já to tam nikde ´´asi´´ nenašel...

jojo..čerpadlo za 270000 tis...ještě že mám kotlikovků:)

hodnocení

2x

Zda Nibe takovou slevu nabízí nejlépe zjistíte u nich. Obecně jsou tyto pobídky chápány tak, že jako zákazník dostanete odměnu, když firmě doporučíte dalšího adepta a ten se opravdu zákazníkem firmy stane. Podobě postupují i některé banky při získávání nových klientů. Pokud Nibe odměnu nabízí, přesvědčte bráchu, ať si čerpadlo také koupí a máte odměnu v kapse !

jofa*
hodnocení

1x

Ono taky může být tak, že tu odměnu za "dohození" zákazníka 5000 kč (slevu) dostanete, pokud si u nich něco koupíte v nějaké stanovené výši

asd1
hodnocení

0x

Když mi dohodíš kšeft za 100k, tak ti taky 5k hodim jako malou pozornost ;)

rqtw
hodnocení

0x

Jestli to neni podvod, tak je to nekalé, nečestné jednání. Na začátku je totiž ono doporučení zákazníkovi, nikoli hotový zákazník, který si dodatečně shání doporučovatele ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]