Dobrý den,chtěla bych od Vás, prosím, poradit. Pozvala jsem před cca 14 dny mimo řečí 1 osobu na pouť k nám do městečka. Odpověděla, že by mohla přijet, ale že nejspíš bude mít práci apod. A já teď nevím, jestli ji k nám mám pozvat znova, či se jen zeptat, zda přijede. Počasí navíc totiž nehlásí moc pěkné a já osobně pouťové atrakce nemusím. Jedině taková ta autíčka, takže jsem s tím pozváním asi před tím nedomyslela. Ta osoba je totiž akčnější než já, tak se taky trochu obávám, že by třeba chtěla jít na ty, pro mě bláznivé atrakce, a když bych jí řekla, že na tamto ani tamto nejdu, tak by byla naštvaná, proč ji tam teda zvu, jako že to je se mnou nuda apod. Myslela jsem to tak, že bychom se prostě viděli a prošli si to, jinak ani žádné tradice, jako pečení koláčů apod. doma nedodržujeme... Tak teď nevím, co by bylo nejvhodnější. :/ :DAsi to moc řeším, ale záleží mi prostě na tom. Snad jde z mého textu trochu pochopit, co tím myslím.Předem děkuji za rady.
Dobrý den, ano, bylo to nedomyšlené (zvláště, když doma nebude ani husa či koláče). Znovu už nezvěte a vyčkejte, jestli se pozvaná osoba ozve. Když ne, tak máte vyhráno. Když ano, tak půjdete na pouť, do cukrárny nebo restaurace si popovídat a nějak to dopadne. Zdravím!
@michy - že by mohla přijet, ale že nejspíš bude mít práci apod.To skoro vypadá jako zaobalené "nepřijedu" - něco jako "uvidíme". Vyčkejte a uvidíte - třeba bude pršet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.