Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám silné pocení . Po klidné pomalé chuzi přijdu zcela spocený. Doktorka po ruzných odběrech krve mi řekla že si budu muset na pocení již zvyknout. Četl jsem o injekcích botuloxin které jsou pro mne příliš drahé. Dále jsem četl o spreji proti silnému pocení Forte plus. Jaké máte zkušenosti stímto přípravkem nebo co si mám v lékárně volně koupit? Děkuji.
Může to být k přechodu. Je i mužský přechod.
Kolik je Vám let a důležité, kolik vážíte. Máte-li nadváhu, každé kilo dolů bude znát.
Omezte červené maso, pečené maso, uzené maso, uzeniny typu trvanlivých salámů, klobás, škvarky, slaniny. Jezte hlavně vařené krůtí, drůbeží, zeleninu, brambory, rýži, mléčné zakysané výrobky, různé luštěniny, stačí 1-2 lžíce denně, ovoce, pijte šalvějový, nebo heřmánkový čaj, popřípadě kupte šalvějové tobolky v lékárně.
Nepoužívejte žádné levné chemické šampony z drogerie, tedy i spreje, gely, pěny do koupele, ale v lékárně si kupte nějaké medicinální mýdlo, nebo přírodní mýdlo /firma Likochem/. Také je dobré si udělat koupel a přidat do ní rašelinový extrakt, který příznivě působí na celou pokožku těla.
Prostě něco vyzkoušejte, dejte tomu čas, nemyslete si, že jednou se položíte do vany a problém zmizí. Jaký máte krevní tlak? Ten vysoký může přivodit pocení.
samozrejme driclor a jste komplet suchy do 3-5 dnu, ale je to trochu svinstvo a pocitejte s tim, ze ten pot musi ven jinudy... takze sice poprve v zivote nebudete mit kolace ani ve 30 stupnich, ale zato mokrou prdel
Nedávno se to tu řešilo. Pokud jste zdravý, nenaděláte s tím nic, sám jsem na tom podobně.
Přípravky proti pocení vám nepomůžou. Ty jsou pro slečinky, co se trochu potí v podpaží a o skutečném pocení nemají páru.
Má to i můj kamarád, není silný, není nemocný, plave a jezdí na kole, chválí si trička se stříbrem, asi nejsou zrovna levné, ale moc si je pochvaluje kvůli tomu nadmerného pocení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.