Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost bot 43 - jiné míry

Od: gumidek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny rádce,

budu vybírat zimní boty. Někde je číslování ve dvojčíslí a někde v jednotkách (asi palcích). Potřeboval bych vědět, jakou mám nohu, když mám na starých botách 43 a budu vybírat boty, kde se setkávám s jinou měrou. Nevím, jestli je 43 devítka,desítka,jedenáctka,... popř půlky těchto jednotek.

Moc díky za radu ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

3x

boty určitě ozkoušet

pt®
hodnocení

2x

43 = velikost 9

doplněno 28.11.12 14:20:

Po rozkliknutí uvidíte nabídku velikostní nabídku tabulek obuvi:

google.cz/...

hahanaj*
hodnocení

2x

V dnešní době nelze jen podle čísla vybrat- musíte vyzkoušet - je tolik výrobců a každý má pod stejným číslem jiný rozměr obuvi

gumidek*
hodnocení

Tak někde je to 9 a někde spíš 10. No to jsem z toho jelen, jaký je v tom bo*del :D. Asi je budu muset skutečně vyzkoušet, takže nákup přes internet padá. Díky za tabulku *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]