Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Byl, prosím, někdo z Vás na dovolené v Burgasu-oblast Zlaty Vlas-konkrétně v hotelu Zornizta Sands-Spa a je nám ochoten poskytnout osobní recenzi? Dovolenou jsme dostali darem a jelikož doposud jsme toho moc neprocestovali, máme obavy, zdali výdaje budou adekvátní pobytu. Děkuji mnohokrát.
,,Nepohrdejte Bulharskem byla jsem tam ani nevím kolikrát a vždy spokojená.Je tam levně ,kolim cest je plno stánků se vším všudy .Byla jsem loni na Kanárech,,ale Bulharsku se nevyrovná,,jedině zvláštní krajinou,kterou každý nemusí.Moře je tam "kalněší" ,ale to dělá to-že je písečná pláž a vodu čeří. budete spokojeni .
Bez obav jeďte,sice přímo v tmhle místě jsem nebyl,byl jsem o kousek dál-primorsko-a naprostá spokojenost. U moře je to všude stejný,ti lidé tam z turistů žijí a snad už nikde si nedovolí nabídnout služby na úrovni středověku-naopak se přetahují kdo to má lepší. Nakoupíš tam stejně jako u nás,normálně tam jsou obchody-vézt sebou kufr konzerv je naprostá blbost...před 4 lety co jsem tam byl tam bylo laciněji než u nás
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.