Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při ejakulaci

Od: frantaodvedle odpovědí: 2 změna:

Zdravím

mám něco na způsob fimózy, kousek kůže mi drží předkožku, a nejde mi v žádném případě.

To mě ale v masturbaci nijak neomezovalo, ale poslední dva měsíce je to špatný.

Když při plné erekci zatnu sval, mám pocit, jako by mi měl prasknout penis, a při ejakulaci je to ještě horší, protože mám nějaké stahy, co mi zatínají penis, a ejakulát nevyjde ven, dokud se neuvolním. Zhoršilo mi to masturbaci z 100% na 5% co se kvality týče.

Neví , nebo nenapadá někoho, jak tohle vyřešit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radada
hodnocení

0x

Co nejdříve zajít k doktorovi!

hodnocení

0x

Obávám se, že nejlepší řešení bude navštívit urologa, popř. sexuologa. Jeden z nich vám určitě poradí lépe, než my tady. Nehledě na to, že se mi váš popis nelíbí a mohlo by to být něco patologického (rozumějte nějaké onemocnění).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]