Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před několika lety jsem slyšel Dr. Uzla a jeho parťáka z rozhlasového pořadu "Červenání s dr. Radimem Uzlem", jak pěli oslavné ódy na nějaký čaj, který z nich znova udělal puberťáky, co se potence týče. Vzpomene si někdo na název toho kouzelného čaje? :D I přes ty křížky na hřbetu jsem sexuálně vcelku ok ale vrátit se občas ku kondici jako v pubertě, bych také občas bral. Kdo tu má paměť jako slon?
Dobrý den, určitě to bylo doporučení kotvičníku (čaj nebo kapky) - ovšem, zázrak nečekejte. Zdravím!
karamel - to byla asi směska kotvičník, lilek potměchuť a vstavač mužský . No, to berte jako vtip, ale s tím kotvičníkem si to vyzkoušejte (lze ho běžně koupit).
Kotvičník podporuje tvorbu testosteronu, takže může při jeho nedostatku lehce pomoct. Pokud máte přirozenou hladinu testosteronu v normálu, asi to ani nepoznáte. Před pár lety jsem zkoušel kapky (běžně k dostání) a nic moc se nedělo, puberta se nekonala. Je pravda, že jsem se nějakou dobu cítil celkově lépe, ale to mohl být placeboefekt. Čaj jsem nezkoušel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.