Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevrácení peněz

Od: ghost odpovědí: 4 změna:
Před cca půl rokem jsem platil za triko které bylo obědnáno ze Slovenska. Nedávno jsem zjistil, že to dotyčný ani neodeslal a peníze mi nechce vrátit (500-600 Kč). Do nedávna jsem s dotyčným byl v kontaktu, ale pak přestal odpovídat, poslední co mi napsal cca 2 týdny zpět bylo: Neboj, vím o tobě. Od té doby si hraje na někoho kdo mě nezná ikdyž se s ním znám +- 3 roky. Má cenu jít na policii?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x
Buďto elektronicky oznámil na PZSR v místě jeho bydliště ale asi bych to nechal být a bral to jako poučení pro příště.

hodnocení

0x

@ghost - Má cenu jít na policii?

Nemá. PČR to velmi pravděpodobně odloží, protože dotyčnému těžko prokáže/te, že z vás peníze vylákal podvodem.

kud
hodnocení

0x

To je teda pěkný smrad. Ale vy máte určitě doklad o zaslání peněz /jestli jste mu je teda nedal jen tak do ruky/ a on by musel doložit doklad o odeslání zásilky, nebo vrácení peněz.To on nemá a tak by jste možná něčeho dosáhl. Ale aby se vám zase třeba nějak nepomstil.

hodnocení

0x

Pokud máte o něm nějaké údaje, tak to vždy jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]