Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyřešit samotu?

Od: david199444* odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám takovej problém nebo spíš ten problém už přetrváva dlouho a nevim jak si poradit. Jde o to že nemám žádný přátele, a nemám ani žádnej vztah. Vztah jsem měl první láska vydrželo to 3 roky, ale potom se bohužel rozpadl ale nevim jak dál. Ve města kde současně žiji nikdo skoro nezůstal, jsou tu jen 15ctiletý 17ctiletý, tohle jsou promě děti, ale generace mého věku tu žijou to neříkám že né ale hodně z nich mají rodiny a prakticky nemají čas.

S těma se kterýma bych si rozuměl se dávno odtuď odstěhovali, prakticky nemám vůbec nikoho takže namě spadají deprese, změny nálad, jak toje všechno nanic a tak, kdybych měl aspoň vztah nějaký jenže tady je problém najít i tu holku , ty který se zdají být v pohodě jsou zadaný a maj rodiny tak co potom člověk má dělat. Hodně času trávim na fb ne že bych chtěl ale protože furt doufám že tam někoho najdu pro život ale teď si uvědomuju že tam je špatný hledat protože si stim dotyčnym nemusim na živo ani rozumět a stejně tam ani skoro nikdo není´.

Nejhorší je asi ze vzbudit a pak si zase uvědomit že to bude jako každý den, že mě nic novýho nečeká, bud sám venku a nebo budu doma. Snažim se chodit ven, jenže když tu nikdo už není co potom mám dělat?. Neříkám že ve městě to bylo takhle vždycky špatný spíš se to hodně tady změnilo, hodně mrtvý jak kdyby tu nikdo nežil, prostě prázdný, když už tak je tu hodně fetáku a bezdomovcu ale to asi všude. Spíš nevim jak dál jak se odrazit :/, je to těžký prostě, samota mě taky hrozně vadí už bych taky zas někoho chtěl jenže kde hledat ty který rádi plánujou budoucnost mají rádi děti a chtěli by si budovat rodinne zázemí a který nikam nechodí, nemusí pít, toulat se po barech.

Další věc bydlim v pohraničí blízko tedy u Německa žiju tu protože se mi to vyplatí když chci dělat v zahraničí tak kvůli penězum ale kdybych od toho německa bydlel dal tak bych neváhal a odstěhoval bych se, jenže já prostě už nevim jak dál a jak se odrazit jak to změnit :/. Byl jsem vždy už jako malí takový že jsem moc lidi k sobě nepotřeboval,takový introvert, jenže jak jsem starší tak jsem si uvědomil že sám je být taky nanic a mě to už prostě vadí, a já bych to chtěl změnit, do baru a na diskoteky chodit nechci tam se necítim být v pohodě, a tohodle bych se nejrači vyvaroval nevíte prosím jak to změnit?. Každý den nadtim přemýšlim ale nevim vážně, a navíc jezdim i do jiných měst ale tam jsem taky všude sám je to hrozný být pořád jen sám , děkuju :(.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantulee*
hodnocení

0x

Už zase? Tady nemá smysl cokoli radit, jelikož tenhle dotaz už dáváte do této poradny snad po čtvrté, lidé vám poradí a stejně založíte na to stejné téma nový dotaz.. Projděte si odpovědi u vašich starších příspěvků, tam máte rad více než dost. Nevím, jestli Vám dělá dobře se takhle litovat a vylévat si srdíčko anonymně na poradně, ale zajděte si radši k lékaři nebo se svým životem něco dělejte, když s ním nejste spokojen.. Uděláte nejlépe, když si najdete koníček..

david199444*
hodnocení

Ale tak deně se registrují nový uživatele tak jsem si myslel že můžu dostat mnoho jiných užitečných rad

tarantulee*

Myslím, že užitečných rad jste dostal už více, než dost. Teď je jen na Vás, co s tím uděláte.. Je to zbytečné něco psát, protože za měsíc tady jste znovu s tím stejným problémem. Problém není v okolí a lidech, ale ten problém je nejspíš ve Vás. Začněte třeba tím, že se začnete věnovat nějakému sportu, koníčku, hned bude ten život zábavnější.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]