Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bleší trhy Praha U Elektry - v kolik přijet?

Od: rotvik odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

tak jsem se po dlouhém rozhodování rozhodl že bych vyrazil na tyto trhy a potřeboval bych se Vás , rádců kteří tam jezdíte jestli by jste mi neporadili v kolik asi dorazit aby tam bylo nějaké místo pro prodej s autem s vozíkem , co jezdím na jiné trhy tak většinou jsem dorazil na 6:00 , do 7 hodiny se to rozbalovalo a poté prodávalo ale tady v Praze se bojím že když dorazím v 6:00 tak již žádné místo nebude.

Dlouho jsem nad těmito trhy váhal , jelikož prodejní místo pro auto s vozíkem je 800 Kč , ale co jsem četl na internetu tak tam chodí hodně lidí. Prodávám nové zboží pro kuchyň domácnost , zahradu , bazénový sortiment ( nafukovací lehátka , hračky do bazénu ) i sety peřin atd , vše nově a většinou za 50% ceny co jsou na heuréce , tak si myslím že by to tam mohlo trošku jít.

Moc děkuji za postřehy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marf*
hodnocení

0x

OTEVÍRACÍ DOBA – možnost nájezdu pro prodejce pá 22:00h *)
so 04:00h otevírá pokladna pro prodejce s automobily
06:00h otevírá pokladna pro pěší prodejce so 22:00h *)
ne 04:00h otevírá pokladna pro prodejce s automobily
06:00h otevírá pokladna pro pěší prodejce

PRODEJCI NESMÍ ODJÍŽDĚT Z PRODEJNÍ PLOCHY PŘED 12:00 h
AREÁL MUSÍ BÝT VYKLIZEN DO 16:00h !!!

slegrovaruzena

prosím lze dne 6.4.2019 dojet autem až k areálu blešího trhu.Jak je to s dopravou když je poděbradská ulice uzavřena?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]