Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizva na intimním místě

Od: terr odpovědí: 11 změna:

Ahoj všichni, mám takový dotaz - spíše na muže. Celý život mám těsně nad zadkem poměrně velkou jizvu (po operaci rozštěpu páteře) a přestože jsem ji nikdy nijak zvlášť neřešila, v poslední době z ní začínám mít komplex. Není nijak ošklivá, jde spíš o to, že těsně pod ní mám docela hluboký ďolíček (když to řeknu bez obalu, tak to prostě trošku vypadá jako "třetí díra"). Bývalý přítel ji nijak nekomentoval, ale měla jsem pocit, že se mě na tom místě nechtěl dotýkat. Takže se ptám - kdybyste na něco podobného narazili u své partnerky, byl by to pro vás velký problém?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V tomto a podobném případě žádný problém. Má žena má na stehně jizvu jako dlaň, když si v mládí rozpárala nohu na kolotoči. Když jsem to uviděl poprvé, tak jsem se zeptal a ona mi povyprávěla, jak se to stalo.

hodnocení

6x

Nebyl by to pro mě problém. A soudím, že partner se toho místa nechce dotýkat spíš z ohleduplnosti (tj že by to mohlo vadit tobě) než kvůli nějakému "odporu". Zkus si o tom s ním promluvit.

Jizva na intimním místě

hodnocení

5x

Při sexu by to problém stoprocentně nebyl. I když by měla partnerka špeky, celulitidu, vrásky... nic z toho při tom nevidím. A když, tak rozhodně neřeším. Váš "problém" je podobného rázu. A v jiné situaci bych na něj asi těžko narazil. A pokud partnerku opravdu miluju, tak toto problém rozhodně není. Alespoň teda pro mě ne.

hodnocení

3x
Nevadi , kazdy ma nakou chybu. A pri intimnim vztahu se resi jine diry.

hodnocení

1x

Partnerka má několik jizev a nemám s tím problém. Miluji ji pro to jaká je, ne pro hezké tělo. To je jen ta třešinka na dortu.

Každý je nějaký a má různé handicapy. Důležité je vybrat partnera s chybami co mi nejméně vadí. Takže je možné, že vaše jizva někomu vadit určitě bude. Co už?

hodnocení

1x

Komplexi z nějaké jizvy jsou zbytečné. Partner vás hodnotí podle toho, jaká jste a ne podle bezvýznamné jizvy. Tohle neřešte.

hodnocení

0x

Pro mě by třeba bylo důležité vědět, z čeho to je, pak už by mi to nevadilo.

P.S. Máš nějaké jiné následky? (hybnost nohou, citlivost atd.)

terr
hodnocení

Žádné jiné následky naštěstí nemám... Možná proto jsem s tou jizvou dřív neměla problém - věděla jsem, že to není zrovna dvakrát pěkná věc, ale byla pro mě vždycky připomínkou toho, že mám díky doktorům úplně normální život a že to mohlo dopadnout mnohem hůř :D

Jinak děkuju za odpověď! :)

Těžší formy rozštěpu páteře končí často paraplegií nebo ochrnutím svěračů, takže pokud to skončilo jen jizvou, máš velké štěstí.

terr
10.05.18 14:03
hodnocení

Vím:)

milda1*
hodnocení

0x
Dobrý den,ma bývalá partnerka jako děťátko upadla na kus plechu a přímo přes přirození se ošklivě řízla. A absolutně mi to nevadilo a měl jsem jí i tak rád;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]