Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, mám takový dotaz - spíše na muže. Celý život mám těsně nad zadkem poměrně velkou jizvu (po operaci rozštěpu páteře) a přestože jsem ji nikdy nijak zvlášť neřešila, v poslední době z ní začínám mít komplex. Není nijak ošklivá, jde spíš o to, že těsně pod ní mám docela hluboký ďolíček (když to řeknu bez obalu, tak to prostě trošku vypadá jako "třetí díra"). Bývalý přítel ji nijak nekomentoval, ale měla jsem pocit, že se mě na tom místě nechtěl dotýkat. Takže se ptám - kdybyste na něco podobného narazili u své partnerky, byl by to pro vás velký problém?
Při sexu by to problém stoprocentně nebyl. I když by měla partnerka špeky, celulitidu, vrásky... nic z toho při tom nevidím. A když, tak rozhodně neřeším. Váš "problém" je podobného rázu. A v jiné situaci bych na něj asi těžko narazil. A pokud partnerku opravdu miluju, tak toto problém rozhodně není. Alespoň teda pro mě ne.
Pro mě by třeba bylo důležité vědět, z čeho to je, pak už by mi to nevadilo.
P.S. Máš nějaké jiné následky? (hybnost nohou, citlivost atd.)
Žádné jiné následky naštěstí nemám... Možná proto jsem s tou jizvou dřív neměla problém - věděla jsem, že to není zrovna dvakrát pěkná věc, ale byla pro mě vždycky připomínkou toho, že mám díky doktorům úplně normální život a že to mohlo dopadnout mnohem hůř :D
Jinak děkuju za odpověď!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.