Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říci holce že na to jdu poprvé?

Od: hahohe odpovědí: 8 změna:

Zdravím, mám jeden problém. Už dola dlouho si brousím zuby na jednu pěknou holku. Tedy je fakt pěkná a určitě třeba po pár týdnech byjsme mohli spolu i spát. Ale pořád nevím jak jí mám říct, že jsem jeste panic, protže ona už určitě panna není.

Prosím poradte

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

U kluků se to na první pohled nepozná. *hi* Pokud jí to nechceš říct,tak ji to prostě neříkej.Pokud ano,tak jí řekni pravdu.Nemáš se za co stydět.Mimochodem,kolik ti je let? Nebo jí můžeš říct,že si ,,s tím" čekal na tu pravou...;)

pt®

hahohe, holce nic neříkej /myslím, že to holky moc nezajímá/ a nekazte si hezkou atmosféru ze sblížení. Buď milý a něžný a určitě se všechno povede. PT /stařenka/

lidus*
hodnocení

2x

Doporučuji dospět a pak až sex.napsat, že si na holku brousím zuby tak to o čemsi svědčí. Jsem už asi stará ale za mých mladých let jsem ve svých 17 letech s nastávajícím manželem rok jen chodila.dnes jsme spolu 30 let.

soja*
hodnocení

1x

Řekni, ale mnohem dříve než spolu budete při konkrétní situaci. Uvidíš , že neuplyne ani týden po tomto sdělení a budeš to mít za sebou. Určitě tuto zprávu ocení a bude si tě hýčkat jako svého. Vím , o čem mluvím.

dannyck*
hodnocení

0x

Buď v klidu! 1. Nevíš jistě, jestli se ti povede, dostat ji až do postele.

2. Nevíš jistě jestli panna opravdu není.

3.každá věc je někdy poprvé.

petrulin1*
hodnocení

0x

No mně by se jako "zkušené" holce (kdybych byla svobodná) líbilo vyzkoušet sex s panicem : - ))*pusa*

wea

mě by to zas tak nepotěšilo, jelikož můj první kluk byl panic a byl příšernej.. teď jsem se zkušeným a je to bájo.

hrosik*
hodnocení

0x

Určitě jí nic neříkej, ne na každou holku to působí jako afrodiziakum:). Neboj se, ona určitě nic nepozná a dopadne to dobře.

Stačí být pozornej a víc se starat o ni než o sebe;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]