Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám prosbu o radu. Byla jsem - a tímto v žáném případě nechci napadat lékaře- v podstatě nesprávně léčena se zlomeninou klíční kosti. I přes rady lékařů a přes moje výhrady- mi byla doporučena onzervativní léčba( bez zajištění dlažkou), se kterou jsem nesouhasila. Po mnoha urgencích pana ošetřujícího lékaře jsem na konzervativní léčbu přistoupila ale s tím, že mi svoje doporučení napíše do zprávy. Ale toto se nestalo a mě se klíční kost rozjela. Vzhledem k tomu se mi již přes rok objevují značné obtíže, navštěvuji neustále odborníky - doporučené postupy, reabilitace , magnetic. rezonanci atd. Bolest po více než roční léčbě neustává a byla mi provedena atroskopie. Stále se bolest nelepší . Při poslední návštěvě lékaře mi bylo sdděleno, že mám natrženou rotátorovou manžetu a nejde s tím nic dělat. Bolest bude též stejná i nadále. Já se s tímto nemohu smířit a prosím někoho o radu, Co teď dál. Kdyby se našel někdo, kdo by poradil. děkuji a přeji krásný den kenyska
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.