Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedošla zásilka z ebay

Od: jarka1 odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

dne 14.2.2017 jsem si objednala zásilku z ebay v přepočtu za 400Kč.

Neporadili by jste mi jak mám požádat o vrácení peněz? Když jsem poslílal prodejci zprávu tak mi neodpověděl.

Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Můžete se pokusit přes suport o kontakt prodejce. Případně varovat hodnocením ostatní zájemce. Koupí že zahraničí musíte rychle reagovat... A nebo počítat s možností ztráty...
doplněno 07.05.18 09:03: Kolega již doplnil *palec*Berte zkušenost jako levné varování. Já poslední měsíc také řeším nedodání zboží. Prodejce měl 60 pozitivních prodejů a 99% hodnocení. Möje koupě ale byla zrovna v době, kdy si asi rozmyslel svou poctivost - od mojí koupě z února už má 5 negativních komentářů za nedodání zboží a nekomunikuje ani se mnou, ani s e-bay. Zboží musíte kupovat s určitým předpokladem ztráty - i přes tuto moji ztrátu cca. 350,-Kč jsem za poslední roky na nákupech ušetřil výrazně více. Tento můj poslední nákup mne velmi naštval hlavně díky prvotnímu nadšení. To zklamání je pak o chlup horší.V případě koupě v zahraničí přes eBay kupujte jen a pouze zboží označené Guarantee: ebay MONEY BACK GUARANTEE
jarka1
hodnocení

Dobrý den,

kde najdu na tom ebay support? Nikde to nevidím, poradíte mi prosím vás?

Děkuji

úplně dole na stránce máte Help & Contact

hodnocení

3x

Už je pozdě... záruka na vrácení peněz je 60 dní, pak to ebay automaticky dokončí za tebe.

jarka1
hodnocení

Dobrý večer,

co? Už s tím nejde opravdu nic dělat?

Nejde někam napsat?

Děkuji

Požádejte PayPal o vrácení platby. Myslím že je tam ochranná lhůta 180 dní od zaplacení zboží.

jarka1
hodnocení

Poradíte mi prosím jak požádat paypal o vrácení peněz? Jen si nejsem jistá jestli jsem neplatila kartou?

Děkuji moc

I při platbě kartou vám do mailu přišlo něco jako
Order status: PaidPaid $15.98 with PAYPAL on... - ty platby jdou přes platební karty na paypal. Zkuste první týden komunikovat s ebay, při neúspěchu jděte na stránky paypal.com/...

jarka1
hodnocení

Dobrý den,

děkuji vám opravdu moc, po kontaktu s ebay mi opravdu penízky za nedodané zboží vrátili.

Děkuji všem, ale především jmlc a dvd99 , z jejich rad jsem uspěla.

Hezký den

podvedeny325
hodnocení

0x

Ahojte,

stalo se mi to, že v listopadu jsem objednal zboží na vánoce v hodnotě asi 1000 Kč. Doposud nepřišlo, reklamoval jsem u prodejce, ten mi nejprve psal, ať jsem trpělivý, po delší době, že pošlou nové zboží a kdyby dorazilo první, ať odmítnu. Souhlasil jsem, ale když jsem se později ptal, kde je, tak psal už nesmysly, ať jsem trpělivý a zeptám se sousedů, jestli nemají :-D Pak psali znovu, že pošlou, když jsem se ptal kde je zboží, tak zase ať jsem trpělivý a potom, že vrátí peníze, které už zase 14 dní nevrátili, celé to tak trva už 5 měsíců.

Spor jako takový už nemohu otevřít, protože je to déle než 60 dní, je možnost nějak přímo kontaktovat Ebay, že jsem byl podvedený? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]