Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 14.2.2017 jsem si objednala zásilku z ebay v přepočtu za 400Kč.
Neporadili by jste mi jak mám požádat o vrácení peněz? Když jsem poslílal prodejci zprávu tak mi neodpověděl.
Děkuju
Poradíte mi prosím jak požádat paypal o vrácení peněz? Jen si nejsem jistá jestli jsem neplatila kartou?
Děkuji moc
I při platbě kartou vám do mailu přišlo něco jako
Order status: PaidPaid $15.98 with PAYPAL on... - ty platby jdou přes platební karty na paypal. Zkuste první týden komunikovat s ebay, při neúspěchu jděte na stránky paypal.com/...
Ahojte,
stalo se mi to, že v listopadu jsem objednal zboží na vánoce v hodnotě asi 1000 Kč. Doposud nepřišlo, reklamoval jsem u prodejce, ten mi nejprve psal, ať jsem trpělivý, po delší době, že pošlou nové zboží a kdyby dorazilo první, ať odmítnu. Souhlasil jsem, ale když jsem se později ptal, kde je, tak psal už nesmysly, ať jsem trpělivý a zeptám se sousedů, jestli nemají Pak psali znovu, že pošlou, když jsem se ptal kde je zboží, tak zase ať jsem trpělivý a potom, že vrátí peníze, které už zase 14 dní nevrátili, celé to tak trva už 5 měsíců.
Spor jako takový už nemohu otevřít, protože je to déle než 60 dní, je možnost nějak přímo kontaktovat Ebay, že jsem byl podvedený? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.