Dobrý den, potřebuji radu. Včera jsem dostala asi nějaký zánět v krku. Napřed mě pobolívalo v krku, dneska se mi k tomu připojila ještě rýma, nateklý krk (pocit ucpaného krku), zalehlé uši a bolení uzlin pod čelistmi a pod ušima, večer mírná teplota. Chtěla jsem se zeptat, zda je i toto běžné nachlazení nebo už nějaká viróza? Ale hlavně: Jak se dá toto nejrychleji vyléčit? Nějaké tipy léčby (přírodní)? Nějaké zábaly na krk?
Nejrychleji se vyléčíte, když navštívíte lékaře, necháte se vyšetřit a budete užívat léčivo které Vám předepíše on. Na krk zkuste priznicův obklad, tím si neublížíte. Ale k lékaři si zajděte.
Tak u mě probíhá zánět nosohltanu, ještě mám pocit, že mám oteklé horní patro až hluboko do krku. Z počátku pomůže kandovaný zázvor a cucání Strepfenu, slivovice, dobře mi dělá pít ledové to mám pocit, že krk splaskne, no a když to za 3-4 dny nepomůže tak dík své diagnoze RS končím na ATB. Navštivte lékaře.
Používám nepřírodní obyčejný paralen 500 nebo paramegal 500(pomalejší) nebo parapyrex500 (ještě pomalejší) a horký čaj s citronem a klid např. u televize. Kolega z práce přírodní, horkou slivovici, ale počítej s velkým množstvím tekoucího potu. Jinak jitrocelový, pampeliškový a diviznový sirup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.