Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergie na travní pyly?

Od: johan97 odpovědí: 2 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda se nějak dá poznat, zda mám alergii na travní pyly nebo ne... Před nedávnem začalo být vedro a všude pyl a já začal mít poprvé v životě hrozně problémy... Zánět spojivek, ošklivá zadní rýma a celkově divný pocit... Další věc je to, že jsem si lehl do trávy a místo, kterým jsem ležel asi 10 vteřin v trávě jsem měl do večera osypané a svědí mě ještě teď... Rád bych zašel na alergologii, ale objednací termín je nejdřív na konci srpna... Takže zatím mám maxitrol na zánět spojivek, dithiaden na alergické příznaky a Ibalgin na zmírnění příznaků všeho... Jenze to takhle nemůžu brát do nekonečna abych vůbec byl schopný vyjít z domu... Takhle se mě to drží už dva týdny... Začalo to bolesti koutku oka a pak se to rozjelo v plné kráse... Ale co teď s tím... Musím chodit do práce a nemůžu být nemocný s alergií.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

0x

To bude pylová alergie. Je zbytečné brát tolik léků najednou. Zajděte k obvodnímu lékaři a ten Vám léky na alergii předepíše. Jsou účinnější než ty volně prodejné a nebudete ospalý jako po dithiadenu. Letos rozkvetlo všechno najednou, až to odkvete měl by Váš problém vymizet.

S alergií se nemarodí doma, do práce stejně budete muset chodit.

lidus*
hodnocení

0x

Letos je to děs a trávy ještě nekvetou, hlavně pyluje bříza, borovice. Alergici chodí běžně do práce, dostanete kapky do očí, nějaké tablety, někdy se chodí na injekce ale chodí se mimo sezonu alergenu. Ibalgin berete naco? Vy snad máte horečku či bolest?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]