Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dava prednost kamaradce prede mnou

Od: mirekg odpovědí: 7 změna:

Zdravim vcera ma pritelky skterou sem uz 4.apil let mnela narozwniny 20 let a sla pric s kamaradklama na diskoteku a omne ani zezavadila proste nic .V praci ma kamardku a o te doby co se sni kamaradí se uplne zmenila dava prednost ji predemnou a td..co mam delat kdis ji miluji . :( :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Těžko poradit, evidentně Vám chování přítelkyně vadí. Je třeba druhému důvěřovat, respektovat ho a být tolerantní. Je dobře, že má přítelkyně kamarádky a že umí trávit čas i bez Vás. Ale na druhou stranu - pokud je to příliš často a zanedbává tak Vás i vztah s Vámi, musíte o tom komunikovat s ní. Řekněte jí co Vám vadí a proč a hledejte spolu kompromis který by byl přijatelný pro vás pro oba dva.

hodnocení

3x

Snad po ní nechceš, aby ve svých 20 letech dřepěla doma s klukem, se kterým je už 4 a půl roku. Ve 20 letech se má člověk bavit a užívat si to. Nech ji bavit se s kámoškami (a ty si mezi tím můžeš studovat pravidla českého pravopisu). :-D

repkin*

Až tak bych ho nezatracoval. Měli by se chodit bavit spolu, jezdit na výlety, koncerty, dovolené apod. ne aby to dělala ona sama s kamarádkou a on trčel doma. Nebo jinak, aby po ní chtěl aby trčela doma s ním.

@repkin: Já to mám asi trošku jinak. Kdybych měla všude chodit se svým mužem (dovolené, koncerty, výlety...) a ještě ho mít doma, asi bych z něj brzy měla ponorku a byla bych na něj časem alergická. Proto jsem ráda, když můžu něco občas podniknout jen s kamarádkami. Taková vydařená akce s kámoškami je pak pro mě nový příval pozitivní energie, která se projeví i ve vztahu. Samozřejmě tohle vyžaduje absolutní důvěru mezi partnery a je mi jasné, že ne každý chlap toto dokáže skousnout. O to víc si vážím svého muže, že si navzájem důvěřujeme a že nemáme problém s tím, když každý z nás tráví část svého volného času podle svého. I on si může domluvit akci jen s kamarády a užít si to.

Danko, věčná škoda, že v komentáři ti nemohu dát body. Mluvíš mi z duše a se ženou jsme na tom úplně stejně.

repkin*

@danka máte určitě pravdu, ale jedna věc je nechodit s partnerem nikam a nedělat spolu nic (možná případ tazatele?) nebo si občas odskočit někam bez partnera (ostatně i to by mohl být případ tazatele a projevovala by se jeho žárlivost).

hodnocení

2x

Ženskou nepředěláš, smiř se s novou situací. A nauč se česky, vždyť se to nedá číst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]