Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

In karta pokuta

Od: bubla® odpovědí: 7 změna:
Dobry večer,jel jsem "na černo" pruvodci rikala ze me necha dojet,ale naposledy.Jelikož vlastnim inkartu tak jsem zkouŝel zaplatitz inkartou,ktera mi byla pred vystoupenim z vlaku zabavena se slovy priste az pojedes tak ti ji vratim,pote se to zmenilo na to že mi jí nechá na nádraží s pokutou.Můžu se bránit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Chceš dělat dusno průvodčí za to že tě nechala dojet? Navíc naznačuješ že to nebylo poprvé a jsi tak profláknutý že už tě znají. Tak tvoje sebevědomí bych chtěl teda mít. Blbce jako ty jsem za starych časů s gustem vyhazoval z vlaku na pěkné neobsazené zastávce kde už dalsi vlak nestavěl , aby se prošli a okysličili si mozkové závity. Většinou jim při procházce došlo že na světě nic není zadarmo a příště už mi do vlaku bez lístku nelezli. Co se týče in karty, i když to říkám nerad..to si asi průvodčí naběhla. Tys za nákup karty platil a je to tím pádem tvůj majetek a sebrat ti ji nesmí.
hodnocení

Nechci nikomu delat dusno,jen mi prijde tento zpusob neobvyklí,stejne jako tvoje urazejici odpoved,jestli chces nekoho oznacovat za blba tak si priste svoji egoistyckou odpoved nech radsi pro sebe.

@bubla - Máte pravdu, nejste "blb" - jste obyčejný zlodějíček.

Neobvyklé je jezdit načerno. A pokud se na něco ptáte, musíte už dopředu počítat s negativními reakcemi. Udělal jste chybu, tak sklopit hlavu, zaplatit a poučit se z toho.

damandys

totak® Tak to jste byl na něj ještě "hodný". Já bych mu dal pleskanec, pokutu a kdyby to šlo, tak týden veřejně prospěšných prací na železnici.

hodnocení

4x

A čemu se jako chcete bránit? Kartu vám vám sice brát neměla,ale vrátila vám ji -- nechala na nádraží jak píšete,vy zaplaťte pokutu 1000,- + jízdné a pokuď to stihnete do 14 dnů od vypsání pokuty,tak to bude ,,jen,,400,- hold ,,za blbost se platí,,.Buďte rád,že vás nevysadila na první zastávce,na to měla právo,ale ona vás nechala dojet ,což nemusela.

hodnocení

Na prvni zastavce jsem vystupoval :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]