Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ulomený kousek zubu a pohotovost

Od: jonky26® odpovědí: 3 změna:

Dnes se mě zepředu ulomil kus zubu. Mám strach aby mě neupadl uplně. Moje zubařka má celý příští týden dovolenou a proto by mě zajimalo, jestli mě ho na pohotovosti, alespon provizorně spraví, klidně i za nějaký poplatek, nebo budu muset počkat na svoji zubařku? Zub mě nebolí, ale je v puse ostrý.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

4x

Mám ulomený kousek předního zubu, naštěstí rovně a zub je pouze kratší než ty ostatní, časem se obrousil sám a nic jsem s tím nedělala. Přestaňte tam šátrat jazykem a počkejte na svoji zubařku.

lucie*
hodnocení

0x

jo,jo taky si myslím,že tohle počká.Co mám zkušenosti s pohotovostí,tak by Vás ještě seřvali,že berou jen bolestivé případy,ale toť má zkušenost*nevi*jasně,bude to nepříjemné,než si zvyknete,ale v klidu počkejte na svou zubařku.

hodnocení

0x

Já s něčím horším čekám 2 měsíce než mě vezmou... Hrůza... Naštěstí je to nebolestivé i když protivné .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ulomený zub

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]