Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte píseň s refrénem I know..?

Od: karel* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

dlouho se snažím znovu pochytit v rádiu píseň, kterou hrají na Dvojce. NEumím anglicky, tak jsem z celé písně pochytil pouze jenom první verš refrénu. Celá píseň je melodicky nevýrazná, ale každý verš refrénu začíná ve výškách zazpívaným "I know...", skoro výkřikem, ale zpívaným.

Kdyby náhodou jste jí někdy někdo slyšel, prosím napište, jak se píseň jmenuje nebo jméno zpěváka.

Díky, Karel

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Já zkusím Toma Odella a píseň I know z alba Long Way Down.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, takto je to těžké určit. Jen Vy víte, který den a v kolik hodin ta píseň hrála a zda ji zpívá žena či muž - podívejte se viz odkaz, zkuste tu písničku nalézt (je tam volba dne a času) a přehrát přes YouTube. Jedna z nich to bude. Zdravím!

rozhlas.cz/...

rqze
hodnocení

0x

Ahoj, napadá mi jen tato: karaoketexty.cz/...

hodnocení

0x
Tahle?

youtu.be/...
doplněno 04.05.18 17:22:

" Gamapolis,"neopisuji,nečetla jsem předchozí odpovědi :-D

To je v pohodě, stejně to není ona. *smich*

hodnocení

0x
Stouni? I know its only rock And roll but I love it To je refrén jak bič a navíc je teď kvůli blížícímu se koncertu hrají dost často.

karel*
hodnocení

Ahoj, díky všem za odpovědi, ale ani jedna z těchto písní to bohužel není :( Je vidět, že úsloví "I know" je v anglicky zpívaných písních velmi oblíbené :)

Až někdy zjistím, co to bylo za píseň, tak to sem napíšu, jen pro zajímavost :)

Díky, Karel.

karel*
hodnocení

Ahoj, tak jsem tu píseň konečně našel, dalo to práci.

Díky všem zúčastněným za jejich odpovědi.

Pro zajímavost jsem měl na mysli tuto píseň: Feargal Sharkey - A Good Heart

Karel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]