Nejste přihlášen/a.
Jak začít dělat hudbu? Celkem mě láká produkovat hudbu.
Teda spíše jak začít by mi snad bylo jasné, spíše mě zajímá, jak zjistím jestli na to mám talent, vlohy, hudební sluch atd...
Chci si koupit nějaké midi klávesy, ale právě nevím jestli vůbec to má u mě cenu, jestli mám talent, aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze...
zapis se do nejakeho hudebniho krouzku a nebo pokud jeste chodis do skoly tak se zeptej ucitelky nebo profesorky ktera hudbu vyucuje at si te prezkousi.. za to nic nedas. pokud jsi na stredni tak tam asi hudebni vychova neni . jestli se pletu a jiz nejsi skolou povonny tak se omlouvam ale prakticky muzes udelat to same .. zajit na zakladni skolu za nejakym hudebnim ucitelem a ten by "mel" poznat zda jsi talent nebo uplny pako ) za tuto variantu nic nedas! nic to nestoji! potom se od toho muzes nejak odpichnout...
jen tak me to ted napadlo tak treba ti to nejak pomuze...
cus
Zajít někam do Lidové školy, přihlásit se na nějaký nástroj nebo na zpěv a uvidíš co ti řeknou. Jinak začít na něco hrát, je velmi chválihodné a hlavně nepřestávat a cvičit. Přeju hodně dobrý muziky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.