Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít dělat hudbu

Od: nakov odpovědí: 11 změna:

Jak začít dělat hudbu? Celkem mě láká produkovat hudbu.

Teda spíše jak začít by mi snad bylo jasné, spíše mě zajímá, jak zjistím jestli na to mám talent, vlohy, hudební sluch atd...

Chci si koupit nějaké midi klávesy, ale právě nevím jestli vůbec to má u mě cenu, jestli mám talent, aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwert*
hodnocení

1x

Jestli uvažuješ takhle - byly by to zbytečně vyhozený peníze.

pravdomluvny*
hodnocení

1x

Klidně do toho jdi. Kup si cokoli, na co máš prachy a začni. Na naší i zahraniční hudební scéně je spousta lidí, kteří hudební sluch nemají a hrát také na nic neumí a přesto se tím dobře uživí. :)

arimas*

COZ JE TAKY PRAVDA HAHAHAHAHAHA*palec*

papene*
hodnocení

0x

A jakou hudbu?Když to nezkusíš tak nepoznáš co v tobě je.;)

michalll*
hodnocení

0x

Můžu ti doporučit program Reason 3 dělal jsem v tom taky nějakou dobu už vyšla myslím i 4... Jde tam toho udělat opravdu hodně a několik producentů na světě v tom taky produkuje...

arimas*
hodnocení

0x

zapis se do nejakeho hudebniho krouzku a nebo pokud jeste chodis do skoly tak se zeptej ucitelky nebo profesorky ktera hudbu vyucuje at si te prezkousi.. za to nic nedas. pokud jsi na stredni tak tam asi hudebni vychova neni . jestli se pletu a jiz nejsi skolou povonny tak se omlouvam ale prakticky muzes udelat to same .. zajit na zakladni skolu za nejakym hudebnim ucitelem a ten by "mel" poznat zda jsi talent nebo uplny pako :)) za tuto variantu nic nedas! nic to nestoji! potom se od toho muzes nejak odpichnout...

jen tak me to ted napadlo tak treba ti to nejak pomuze...

cus

hodnocení

0x

jestli takhle přemýšlíš tak s největší pravděpodobností to cenu opravdu nemá.

n
hodnocení

Proč myslíš?

nakov
hodnocení

Proč to cenu nemá? Copak je špatného něco na tom, že mě to láká a chtěl bych něco vytvořit?

mil®
hodnocení

0x

Zajít někam do Lidové školy, přihlásit se na nějaký nástroj nebo na zpěv a uvidíš co ti řeknou. Jinak začít na něco hrát, je velmi chválihodné a hlavně nepřestávat a cvičit. Přeju hodně dobrý muziky.

ztu
hodnocení

0x

Mně vyhovoval pro tyto účely program cubase.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]