Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najit seznam vsech clenu KSC?

Od: vlasticka* odpovědí: 16 změna:

ja bych chtela navazat na tuto otazku a odpovedi..

nei naprosto pravda, ze by se to mnelo zapomenout a kdo tak mysli ten ma H./blato/spinu a buh vi co jeste na svedomi.( zivoty milionu lidi) maji na svedomi vsichni kteri byli cleny, vsichni, bez rozdilu byli a tajne asi jeste jsou sleny nejvetsihoi zverstva na lidech!

jak to , ze nebyl soud a vsichni nebyli potrestani? uz jste si nekdy kladly tito otazky?

jelikoz jsou stale /zase u koryta. a dokud lide budou jenom koukat a nebudou sami jednat a zadat nic se nezmneni. neni zalobce neni soudce.

s tim bys sstejne nic dodocilil? myslite? ja mislim jinak.

zdravim vsechny slusne lidi.

apropos ja bych mu nejenom nepodala zidly ja buch mu ( prinejmensim) ty berla podtrhla a rozmlatila o hlavu!

za to co zpachli jenom na me rodine a mne!

za to co spachali me rodne vlasti a pasi dodnes!

dovezeny svine z vychodu kteri si dnes rikaji Cesi! jelikos podvodem dostali ceske prukazy a fingovane papiry!

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

2x

zcela vas chapu ja jsem taky takovy silenec bojovnik za pravdu a odevsad slysim STEJNE NIC NEZMUZES.. a presne jako vy si rikam ALE ZMUZU! kdyz si to rekne kazdy tak nas najednou neni JEDEN ale je nas STATISICE a pocet bude narustat. Cesi jsou ale divna natura a kazdy radeji mavne rukou ale v tichosti si vsichni stezuji HAHAHHAHA no neni to trapne?

vidim to v beznych problemech v praci v baraku ve kterem bydlim a podobne .. lidi maji s necim problem maj plnou hubu kecu ale kdyz muzou rict svuj nazor tak VSICHNI cumi jako ze nic a tak je to se vsim ...

ja rikam " pokud chcete zmenu tak jednejte ALE ZACIT MUSI KAZDY U SEBE" tecka

doplněno 06.01.10 21:55:

mimochodem ve vsech tech vecech kde mi lide tvrdili ze nic nezmuzu a ze jen plytvam energii tak jsem to ceho jsem chtela docilit docilila ale samozrejme ze k tomu uz mi nikdo komentar neda protoze jejich ego to nedokaze prenest ze nemeli pravdu :)

hezky vecer

toireasa*

Souhlasím. Češi jsou opravdu zvláštní národ, přiznám se, že spoustu lidí v tomhle státě nechápu... Umí jenom nadávat a kritizovat, ale když o něco opravdu jde, jsou ticho... Já tohle nesnášim, taky bývám za černou ovci - což mě ale vůbec netrápí, já mám svědomí čisté. Jen je smutný, že nepozoruju moc velkou změnu, bohužel roky totality se tady podepsaly krutě, z Čechů se staly ovce, mladší generace jsou pořád ovlivňovány přežitky a utopií minulých generací... Je to zvláštní, třeba takoví Španělé, taky zažili krušné časy, diktaturu, ale mají snahu jít dál a je to úplně o něčem jiném (tím vůbec neříkám, že je to ideální).

Bohužel lidi tu mají krátkou paměť nebo já nevím... jinak by nedovolili, aby měli komunisti po tom všem zvěrstvu co tu napáchali i po takové době takovou politickou a společenskou moc. No ale dál už radši nebudu rozebírat nebo si totálně zkazím náladu...*stop*

hodnocení

2x

vlasticko, hlavně se uklidni. To co tady říkáš, je holý nesmysl a ty si zvyšuješ tlak a ohrožuješ své zdraví.*klik* Kolik bylo členů KSČ? Tisíce a tisíce. A kde jsou dnes? Žijou vedle tebe, vedle mě. *hej* A to, že jim KSČ ublížila, říkají všichni. I ti, kteří v ní dříve byli. Každý, kdo vyleze na obrazovku tak povykuje, jak trpěl. Už mi to leze krkem. Je to takový jako český zvyk. *zed*Každý ječí, že by se měly zlepšit mezilidské vztahy a že nebyli v KSČ. Tak kde jsou ti zlí a ti komunisti? Když toto říká 10 milionů lidí?*jasne*Nikdy jsem v žádné straně nebyla, tedy ani ne v KSČ. A byla jsem ráda, že si mě nevšimli.*uf*A ty by ses měla raději zamyslet nad svým pravopisem, když už jsi tak hrdá na to, že jsi Čech a aspoň trošku chytrá holka.

armachm*
hodnocení

2x

Vlastičko,Váš negramotný výjev je zarážející i když máte v jádru pravdu. V KSČ nebyli tisíce lidí ,ale miliony. Ne všichni byli tím, čím jste je nazvala.Je strašné, že ti nejhorlivější a nejhorší z nich jsou nadále ve vysokých politických funkcích a ovládají i naší ekonomiku. Komunisté v době totality měli politickou moc. Dnes mají ještě i moc ekonomickou, Co s tím? Je těžká rada, když už to zvorali Havel se svými poradci a nedokázali zajistit zákaz KSČ, musí se spojit všichni poctiví a slušní lidé a nevolit takové politiky jako je Filip, Paroubek a další.

arecibo*
hodnocení

2x

To už začíná volební kampaň a ODS potřebuje mít čím a kým strašit, aby ji šli opět hlupáci volit?

petr123*
hodnocení

1x

Jasně. Je to stejné jako po druhé světové válce. To byl pak najednou taky každý partyzán a odbojář, přitom se v reálu za okupace ale snažil prostě tak nějak přežít...

lidus*
hodnocení

1x

nechápu to, 20 let po slavné Sametové a tolik lidí se bojí komunistů. Mám otázku-kolik že je vám let? podle hrubek tipuji na žáka základní školy s plnou pusou keců a sám ještě nic nedokázal.Vám nevadí že republiku ČSSR protiústavně rozdělily, že je vše rozprodáno a peníze nikde, že tu mají zelenou Pitrové, Krejčíři...že je stát zadlužený kam se podívá, že není na mateřskou, zdravotnictví je kdesi na pokraji zhroucení, nebude na důchody, tolik nezaměstnaných atd. a td...

Je mi 50let v KSČ nikdo s rodiny nebyl, vystudovala jsem já i sestry.Ano, byla spousta chyb a špatných věcí ale také věci dobré a je to jen o úhlu pohledu-možná kdybych si po 89 stihla šikovně naprivatizovat taky bych se levice bála.

no a na tu poslední větu nechci reagovat, to bych na vás byla sprostá.Přeji vám hezký den.

jirbar*

Každé slovo podepíšu. Děda prý kulak, otec živnostník a taky jsem se ze školy nikam nedostal. Nemohla za to ale strana, nýbrž jeden fanatik v té jejich straně. Za dva roky nato bez problému průmka, vyučení i vysoká škola.

Pořád říkám horší než ten či ten, je fanatik. A z příspěvku toho negramota fanatismus přímo čiší. K tomu ho vede vymejvárna mozků našimi médii. Při tom tam mnohdy působí lidé, kteří před rokem 1989 leštili jiné kliky.

hodnocení

1x
Ten seznam by byl hlavně dobrý, aby se v budoucnu dle toho seznamu jim mohlo např. vyplatit další finanční navýšení a taky, aby bylo vidět kolik členů komunistického gestapa pobírá minimální mzdu či žije na hranicí životního minima.

ar*
hodnocení

0x

A včem se lišíte Vy od těch bolševiků ,vždiť máte stejné myšlení jako oni.

raadek*
Lidi, prosim vas, nenicte tuto poradnu politikou. R.

Radku, děkuji Vám z celého srdce za tuto kvalitní větu. Máte dobrou.

Ostatní, prosím, moc prosím, netahejme sem politiku, nemůžeme se domluvit všichni co je dobré a co ne. Hádejme se kdo lepší přidělá tamto, kdo levněji zajistí službu, matroš, jak odhlásit auto, aby topení neteklo, ale prosím,

POLITIKU NE!

Děkuji, (snad) i Váš Milan

jirbar*
hodnocení

0x

Víc než komunisti mně vadí negramoti co jednu větu nenapíší správně česky. Nechci sem tahat politiku, ale znám takové, kteří měli tak mizerný morální kredit, že je ani komunisti nevzali do svých řad a dnes z toho vytloukají "kapitál", že u nich nebyli a jak se k nim cpali.

A jen tak mimochodem děda i otec byli o majetek taky okradeni, ale zbytek ukradl bývalý soudruh soudce teprve teď, když mi rozhodl, že vyplacené finance v roce 1988 mají stejnou hodnotu jako dnes. A protože dnes jsou ceny vyšší, tak jsem musel platit znova to, co jsem již zaplatil v roce 1988. Respektive rozdíl co se zaplatilo v roce 1988 a kolik by to stálo dnes.

celp*

Vezmu to všeobecně.Žádná strana ať už levicová ,nebo pravicová nezveřejňuje seznam svých členů.

A to se za ně stydí? Hrdost má ta strana, která své členy zveřejňuje. Když něčemu uvěřím, tak se nepotřebuju přece schovávat. Správný věřící např. říms. kat. církve, je taký hrdý na to, že k té církvi patří a vůbec mu nevadí, že se to o něm zveřejňuje, ba naopak..V našem státě se bohužel nosí - nechat si pootevřené vrátka. Odejít nebo vejít do nějaké strany, ale tak ať o tom pokud možno nikdo neví, pro případ kdyby se to zase mohlo někdy hodit. ZVEŘEJNĚNÍ - znamená ODKRYTÍ KARET.
ar*

Lidi dejte už pokoj ,ještě sem tahejte víru a boha "pámbíčkáři" taky nemaj žádný seznamy kdo věří a kdo ne.*zed* Raději by se ostatní pol. strany měl zamyslet proč maj komunisti tolik procent ve volbách. Kdyby vládli a ne jenom kradli a mastili si svoje konta tak po komunistech neštěkne ani pes.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]