Nejste přihlášen/a.
Měla bych dotaz především na mladé kluky. Jak vnímáte, když je dívka v dnešní době ještě v 18 a třeba i více letech stále panna? Jak byste reagovali, když byste se toto o svoji přítelkyni dozvěděli? Příjde vám hned divná, nebo byste si toho spíš vážili a dokázali si toho cenit?
Já jsem si toho u své 1. ženy velice vážil. Ne že by mi vadilo potkat dívku se zkušenostmi, ale v hodně mladých letech je fajn se poznávat, zkoumat a učit se navzájem. Nechápu kluky co chtějí první zkušenosti se starší, nebo nedej bože s profesionálkou. Mládí je krásné v těch citech, naivitě, romantice. Mám hezké vzpomínky!
Dobrý den, když jsem byl kluk, tak to bylo normální (začínalo se později). Jako dnešní kluk bych byl asi pozitivně překvapen tím, že si děvče počkalo a vybralo si toho nejlepšího ze všech (tedy, mne) . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.