Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pannou v 18?

Od: hana57287* odpovědí: 5 změna:

Měla bych dotaz především na mladé kluky. Jak vnímáte, když je dívka v dnešní době ještě v 18 a třeba i více letech stále panna? Jak byste reagovali, když byste se toto o svoji přítelkyni dozvěděli? Příjde vám hned divná, nebo byste si toho spíš vážili a dokázali si toho cenit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x

Já jsem si toho u své 1. ženy velice vážil. Ne že by mi vadilo potkat dívku se zkušenostmi, ale v hodně mladých letech je fajn se poznávat, zkoumat a učit se navzájem. Nechápu kluky co chtějí první zkušenosti se starší, nebo nedej bože s profesionálkou. Mládí je krásné v těch citech, naivitě, romantice. Mám hezké vzpomínky!

ben®
hodnocení

10x

Dobrý den, když jsem byl kluk, tak to bylo normální (začínalo se později). Jako dnešní kluk bych byl asi pozitivně překvapen tím, že si děvče počkalo a vybralo si toho nejlepšího ze všech (tedy, mne) . Zdravím!

hodnocení

7x

Jak bych reagoval,byl bych velice rád *pusa*

olin*
hodnocení

4x
Lidé jsou různí (jak názory na tomto fóru) a je každého věc, kdy a s kým to chce kdo poprvé zažít(sex). Osobně sex z donucení bych nevzal jako něco normálního, tedy se nenutit do něčeho, čeho bude člověk v budoucnu litovat. Pokud životnímu partnerovi jde o morální a intelektuální stránku, než o soutěž v počtu partnerů, je potom jedno, jestli je člověk panna nebo panic. Zkrátka někdo to uznává jako příslib partnerské věrnosti a jiný jako podivnost. Co člověk to jiný názor. Já osobně v tom nevidím nic divného, prostě si neměl/a sex, svět se nezboří a je to opravdu každého věc. Stejně to dříve či později přijde..

hodnocení

4x

Určitě by mě to potěšilo a hodně bych si toho cenil. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]