Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze takto začít vztah?

Od: pitrs* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, zajímaly by mě vaše názory na tenhle druh seznamování. Především pohled holek, které se s tím setkaly. Jde o to, když někde náhodou na fb nebo třeba insta najdu holku, která se mi zalíbí ale absolutně jí neznám, nikdy sem s ní nemluvil, nejspíš ani neví že existuju a maximálně mi přijde povědomá jenom od vidění. No a začnu jí psát. Přijde vám to jako otravování, že to nemá smysl atd, že touhle cestou se jen horko těžko dá s holkou seznámit a je vůbec nějaká šance, že z toho může být něco víc? Já osobně preferuju, když se s holkou seznámím osobně, přijde mi to takový přirozenější, ale nedávno jsem na netu objevil jednu která se mi fakt líbí a váhám, zda má smsl něco zkoušet a hlavně nevím jak začít, ale to už sbíhám z hlavího tématu. Díky za názory :)

doplněno 02.05.18 18:58:

Omluvte chybu v nadpisu :/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Zdravím. Myslím, že v dnešní době se takto seznamuje a navazuje kontakt spousta lidí. Hlavně mladí lidé raději píší než se seznamují v reálném životě. A potom třeba mají problémy s komunikací z očí do očí. Ovšem kdo nic nedělá, nic nezkazí. Takže je to na Vás. Třeba se slečna ráda seznamuje touto cestou a právě hledá vztah...Jedině Vy sám můžete posoudit co pro Vás má, či nemá, smysl. Jen si dejte pozor na to, abyste nebyl dotěrný. Já tento druh seznamování neodsuzuji, ať se každý seznamuje jak mu to vyhovuje. Každý svého štěstí strujcem...

pohanka*
hodnocení

3x

Proč hned vztah?

Podle fotky si ji možná idealizuješ.

Je lepší navázat nejdříve přátelství. Zjistit, co vás spojuje. Třeba škola, společní známí, bydliště blízko sebe, sport, zájmy a podobné.

Pokud se v rámci poznávání setkáte /bude léto, třeba na plovárně/, tak o sobě zjistíte více. Řeč těla, komunikace, reakce na různé podněty. Pokud tě bude něčím slečna přitahovat a pocítíš sympatie a zájem i z druhé strany /budete si mít pořád co povídat, smát/, tak udělat další krok a pozvat na rande bude lehké a přirozené. Nelámat nic přes moc, ale jemně to zkusit a když ne, tak se z toho nehroutit.

hodnocení

1x

Jste úplně mimo, mně jako staré babě ty pokusy dnešní mládeže přijdou fakt divné. Prostě z očí do očí nic nenahradí. Chytré holky to ocení i dnes, prostě zkoušet to na živé baby, nenchat se odradit od slípek a nevymýšlet kokotiny u netu.

eivlis*
hodnocení

0x
Myslim si, ze ucel sveti prostredky, takze proc ne a cesta k seznameni muze byt jakakoliv..Pokud dotycna mit zajem nebude, poznate to a prestanete..Ja se treba s mym chlapem setkala poprve na internetu-na chatu, kdy jsme byli od sebe 300km kazdy ve sve praci a vubec o nic neslo.Hledala jsem jen zabavu, pokec a ani ve snu by me nenapadlo, ze za nitky taha osud.Od te doby rikam, ze nic neni nemozne..

joudic*
hodnocení

0x
Pokud si s vami pise rada, kde je problem :) ma budouci zena je z Asie a bez Facebooku bychom se nepoznali ;)

lilil
hodnocení

0x

Se svým velkým kámošem jsem se seznámila na veřejném chatu a už si píšem 15 let..

hodnocení

0x

Není nad seznámení někde v přírodě, na hřišti, nebo u vody. To je ta správná romantika. Dřepět doma s mobilem, nebo počítačem je slabota.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]