Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímaly by mě vaše názory na tenhle druh seznamování. Především pohled holek, které se s tím setkaly. Jde o to, když někde náhodou na fb nebo třeba insta najdu holku, která se mi zalíbí ale absolutně jí neznám, nikdy sem s ní nemluvil, nejspíš ani neví že existuju a maximálně mi přijde povědomá jenom od vidění. No a začnu jí psát. Přijde vám to jako otravování, že to nemá smysl atd, že touhle cestou se jen horko těžko dá s holkou seznámit a je vůbec nějaká šance, že z toho může být něco víc? Já osobně preferuju, když se s holkou seznámím osobně, přijde mi to takový přirozenější, ale nedávno jsem na netu objevil jednu která se mi fakt líbí a váhám, zda má smsl něco zkoušet a hlavně nevím jak začít, ale to už sbíhám z hlavího tématu. Díky za názory
Omluvte chybu v nadpisu :/
Zdravím. Myslím, že v dnešní době se takto seznamuje a navazuje kontakt spousta lidí. Hlavně mladí lidé raději píší než se seznamují v reálném životě. A potom třeba mají problémy s komunikací z očí do očí. Ovšem kdo nic nedělá, nic nezkazí. Takže je to na Vás. Třeba se slečna ráda seznamuje touto cestou a právě hledá vztah...Jedině Vy sám můžete posoudit co pro Vás má, či nemá, smysl. Jen si dejte pozor na to, abyste nebyl dotěrný. Já tento druh seznamování neodsuzuji, ať se každý seznamuje jak mu to vyhovuje. Každý svého štěstí strujcem...
Proč hned vztah?
Podle fotky si ji možná idealizuješ.
Je lepší navázat nejdříve přátelství. Zjistit, co vás spojuje. Třeba škola, společní známí, bydliště blízko sebe, sport, zájmy a podobné.
Pokud se v rámci poznávání setkáte /bude léto, třeba na plovárně/, tak o sobě zjistíte více. Řeč těla, komunikace, reakce na různé podněty. Pokud tě bude něčím slečna přitahovat a pocítíš sympatie a zájem i z druhé strany /budete si mít pořád co povídat, smát/, tak udělat další krok a pozvat na rande bude lehké a přirozené. Nelámat nic přes moc, ale jemně to zkusit a když ne, tak se z toho nehroutit.
Jste úplně mimo, mně jako staré babě ty pokusy dnešní mládeže přijdou fakt divné. Prostě z očí do očí nic nenahradí. Chytré holky to ocení i dnes, prostě zkoušet to na živé baby, nenchat se odradit od slípek a nevymýšlet kokotiny u netu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.