Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu čím učinně vyléčim a zastavim krvácení po vyprazdnování,gel z dubové kury a Hemostop znám,případně poradte alternativního lékaře či léčitele ,Krev je jasně červená a už to mám 10 až 15 let.Dík Jirka
Oponuji tady, že je to poslední stadium, to je naprostý nesmysl. Já chodím na kontroly už léta, když je stolice tvrdá nebo širší, občas se to v konečníku poraní a dojde ke krvácení, to by se ale mělo zastavit do dvou dnů po ošetření mastí. Na chronické stavy je třeba brát Detralex a aspoň jednou ročně jít na kontrolu k proktologovi, který vám ambulantně zdarma Barnovou metodou odstraní vnitřní hemeroidy. A samozřejmě je nutné pro jistotu jednou za 5 let podstoupit kolonoskopii, kdo se bojí, existuje analgosedace a ani o tom nebudete vědět.
dík za zajímavou odpověd,zavidím vám jste 1 z mála možná mnoha těch štastnějších,tohle je dobrá stránka nebo veb ani nevim jak jsem ho oběvil, určitě mi ho nikdo neřekl
Krev je již předposlední stádium - je nutné navštívit lékaře - proktologická ambulance provede zákrok obvázání hemoroidu během minutky. Pokud v okolí máte takovou ambulanci, stačí jen telefonické objednání (někdy ani to). Předpokládám 2-3 návštěvy s důkladnější kontrolou střev - pak jen udržovat správný pitný režim a správnou konzistenci stolice.
Podvazování je dobrá metoda dělá jí jen pár lékařú ,kdyby jste o nějákém dobrém slyšel uvítal bych to,spoustu mích známích kteří byli na kolonoskopii špatně dopadlo o čemž tu nechci psát.Proto na ní nechci.Je škoda že to je jen pro doktory komerční záležitost a spoustu lidí pak zbytečně umírá jen proto že za výkon dobře zaplatí a pak už je nic nezajímá protože další léčba je drahá
Nehledejte stále jen masti, hlavně změňte stravu, víc vlákniny, jogurt s živou kulturou a naučte se jít pravidelně na stolici a pokaždé použijte bidetovou nebo když nemáte tak normální sprchu a mýdlo Ziaja intimate, pak teprve mažte masti.
Na šarlatány já moc nejsem. Zkuste přidat do stravy vlákninu, denně večer štamprdli Laktulozy (volně v lékárně), čípky a Mast Dobexil. Ráno hrnek vlažného mléka a jít na stolici, naučte se pravidelnosti vyprázdnění. Manžel trpěl, krvácel a už víc jak 2 roky nemá problém. Nicmé ně na mě to nefunguje ale na něj bez problémů.
byla by jste tak hodná a napsala mi jak se mast jmenuje případně co obsahuje jestli mu jí míchají.Předem děkuji Jirka
Tak on si kupuje volně prodejné, někdy Mastu nebo Faktu. Ale, jak jsem vyzvěděla, nepoužívá masti stále, většinou po stolici a umytí se maže měsíčkovou indulonou. Při zhoršení použije mastičku. Tímto vás nenabádám, abyste něco zanedbala. Ještě jsem si vzpomněla, že tyto potíže se zhoršují při pití kávy "turek", naše příbuzná ji má kvůli hemoroidům zakázanou, pije pouze rozpustnou.
Bylinkáři se v tomto případě nekonají
Máte to již velmi dlouhou dobu,tzn.že může hrozit rakovina tlustého střeva.
Měl byste co nejlépe ihned navštívit proktologii.
Tam si s tím poradí okamžitě a odborně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.