Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylinkáři jak na krvácivé hemeroidy

Od: jirsirbub® odpovědí: 23 změna:

Prosím o radu čím učinně vyléčim a zastavim krvácení po vyprazdnování,gel z dubové kury a Hemostop znám,případně poradte alternativního lékaře či léčitele ,Krev je jasně červená a už to mám 10 až 15 let.Dík Jirka

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Oponuji tady, že je to poslední stadium, to je naprostý nesmysl. Já chodím na kontroly už léta, když je stolice tvrdá nebo širší, občas se to v konečníku poraní a dojde ke krvácení, to by se ale mělo zastavit do dvou dnů po ošetření mastí. Na chronické stavy je třeba brát Detralex a aspoň jednou ročně jít na kontrolu k proktologovi, který vám ambulantně zdarma Barnovou metodou odstraní vnitřní hemeroidy. A samozřejmě je nutné pro jistotu jednou za 5 let podstoupit kolonoskopii, kdo se bojí, existuje analgosedace a ani o tom nebudete vědět.

hodnocení

dík za zajímavou odpověd,zavidím vám jste 1 z mála možná mnoha těch štastnějších,tohle je dobrá stránka nebo veb ani nevim jak jsem ho oběvil, určitě mi ho nikdo neřekl

čím jste šťastnější

hodnocení

To je dobrá otázka,já jsem štastnější kdyžsi zaplavu v Podolí nebo popojedu na kole?asi tak 10 km a vytratí se mi všechny problémi kterých mám docela dost a to nejsem gembler ,hrubián ani nedlužim

hodnocení

3x

Krev je již předposlední stádium - je nutné navštívit lékaře - proktologická ambulance provede zákrok obvázání hemoroidu během minutky. Pokud v okolí máte takovou ambulanci, stačí jen telefonické objednání (někdy ani to). Předpokládám 2-3 návštěvy s důkladnější kontrolou střev - pak jen udržovat správný pitný režim a správnou konzistenci stolice.

hodnocení

Podvazování je dobrá metoda dělá jí jen pár lékařú ,kdyby jste o nějákém dobrém slyšel uvítal bych to,spoustu mích známích kteří byli na kolonoskopii špatně dopadlo o čemž tu nechci psát.Proto na ní nechci.Je škoda že to je jen pro doktory komerční záležitost a spoustu lidí pak zbytečně umírá jen proto že za výkon dobře zaplatí a pak už je nic nezajímá protože další léčba je drahá

Jste z Prahy, poradila bych.

hodnocení

ano jsem jen nee Proktoklinic,

m123*
hodnocení

2x

Doporučila bych vám žindavovou mast od dr. Popova. Mne pomohla.

hodnocení

dík skusim

lidus*

Nehledejte stále jen masti, hlavně změňte stravu, víc vlákniny, jogurt s živou kulturou a naučte se jít pravidelně na stolici a pokaždé použijte bidetovou nebo když nemáte tak normální sprchu a mýdlo Ziaja intimate, pak teprve mažte masti.

m123*

Ne vždy si lze pomoci stravou. Kvůli chronickému zánětu střev jsem nemohla nic kde bylo trochu víc vlákniny, protože jsem měla příšerný průjmy a kvůli alergii na mléko ani nic mléčného. Ta mast byla fakt super.

hodnocení

tu žindavou mast seženu v lekárně že jo,?skusim dík

olin*
hodnocení

2x
Dva léčitelé z Ústeckého kraje: pan Jaroslav Pešek 607 211 432 z Ústí n/L
pan Davídek 777 140 985 Žatec. Osvědčení, spolehliví.
hodnocení

přátelé dojali jste mě pomocnými odpovědmi a celkem se i líp dívám na svět po problémech lepšíma očima,Zravím Jirka

lidus*
hodnocení

2x

Na šarlatány já moc nejsem. Zkuste přidat do stravy vlákninu, denně večer štamprdli Laktulozy (volně v lékárně), čípky a Mast Dobexil. Ráno hrnek vlažného mléka a jít na stolici, naučte se pravidelnosti vyprázdnění. Manžel trpěl, krvácel a už víc jak 2 roky nemá problém. Nicmé ně na mě to nefunguje ale na něj bez problémů.

hodnocení

takhle to asi mám když snim něco agresivního nebo oříšky rúzné tek krvácim,,ale třeba borůvky ty jsou jediný 100 procentní že krácet nebudu

hodnocení

2x

Manžel má toto "předposlední stádium" cca třicet roků. Dostává na to nějakou mastičku.

hodnocení

byla by jste tak hodná a napsala mi jak se mast jmenuje případně co obsahuje jestli mu jí míchají.Předem děkuji Jirka

Tak on si kupuje volně prodejné, někdy Mastu nebo Faktu. Ale, jak jsem vyzvěděla, nepoužívá masti stále, většinou po stolici a umytí se maže měsíčkovou indulonou. Při zhoršení použije mastičku. Tímto vás nenabádám, abyste něco zanedbala. Ještě jsem si vzpomněla, že tyto potíže se zhoršují při pití kávy "turek", naše příbuzná ji má kvůli hemoroidům zakázanou, pije pouze rozpustnou.

hodnocení

kafe jsem taky zjistil že neni ideální,jinak dík na oplátku u mě když je to horší používam včelí vosk nebo mateří kašičku,taky mateří kašičku včelaři i lekarna to mají a to je múj největčí pomocník

hodnocení

1x

Bylinkáři se v tomto případě nekonají *stop*

Máte to již velmi dlouhou dobu,tzn.že může hrozit rakovina tlustého střeva.

Měl byste co nejlépe ihned navštívit proktologii.

Tam si s tím poradí okamžitě a odborně.

joudic*
hodnocení

1x
jestli bylinkari, tak dubova kura odvar atd. Jinak Hemostop.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]