Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontryhelový čaj a otěhotnění?

Od: evca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenost s pitím tohoto čaje a pomohl k otěhotnění?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

To si asi děláte srandu, ne? Víte vůbec, jakým způsobem lze otěhotnět?

doplněno 02.05.18 16:15:

Evčo, nebuď naivní. Mám kamaráda, který se s partnerkou 10 let snažil o dítě. Poslední cca 4 roky pomocí umělého oplodnění. Málo platné. A když to oba vzdali a začali uvažovat o adopci, nejdnou se jim během 2 let narodily přirozenou cestou dvě děti. Co chceš víc vědět?

doplněno 02.05.18 16:16:

Takže nějaký kontryhel je asi víš k čemu*smich*

hodnocení

2x

Je to přesně naopak.

Kontryhel obsahuje třísloviny se stahujícími účinky a je známo,že snižuje a reguluje těžkou menstruaci.

Kontryhel také stimuluje prokrvení pánve a dělohy,čímž stimuluje menstruaci.

Bylinu mohou používat pouze ženy,které nejsou těhotné,ale nedostavila se jim menstruace.

Pokud by kontryhel používala těhotná žena,mohlo by to vyvolat krvácení a následně dojít k předčasnému porodu nebo potratu.

evca*
hodnocení

to jsem chtěla slyšet.O te menstruaci vím, já mám menstruaci pravidelnou cca 4-5dní.

hodnocení

2x
V německy mluvících zemích je lidový název frauenmantel nebo damenmantel. To naznačuje jeho funkci .. že se po něm paní a dámy cítí v pohodě jako v kabátku. Taková pohoda pak opravdu může pozitivně působit při snahách o otěhotnění. Používá se hlavně na ztlumení bolestivé menstruace a zklidnění podbříšku. Že by vyvolával krvácení tam, kde se nedostavilo slyším poprvé.

hodnocení

0x
K otěhotnění pomůže nechráněný pohlavní styk.
Čaj funguje jako antikoncepce. Ne před ani po, ale místo ;)

evca*
hodnocení

*smich* to je mi jasny že to chce sex, ale myšlenka byla že prý tento čaj pomáhá k lepšímu zahnizdění vajíčka tak proto se ptám.

ver*
hodnocení

0x
Mel by mit udajne vliv na rust sliznice a tim k vetsi pravdepodobnosti uhnizdeni vajicka. Potvrzuji zeny, co chodily na ultrazvukove kontroly a byl videt vetsi narust sliznice...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]