Nejste přihlášen/a.
Dobrý de
Chtěl bych se zeptat. Naše zubařka odešla do důchodu s tím že její ordinaci přebírá jiná zubařka a pacienty si automaticky přebírá taky. Dnes jsem zavolal a chtěl jsem se objednat a bylo mi řečeno že nás nemůže vzít že má plno. Má na to právo? Má naše karty. Prosím o radu co s tím dá dělat. Děkuji
A jak to souvisí s rozvodem?
Co se týče zubaře - těch je skutečně akutní nedostatek, takže si dovedu představit i situaci, že prostě daný objem pacientů nezvládá - právo, nebo neprávo, čas se nafouknout nedá. Kartu Vám samozřejmě musí vydat, pokud se rozhodnete přejít jinam.
Před nedávnem se tu odpovídalo na podobné dotazy - podívejte se, informace, které hledáte, tam jsou:
Pokud vás lékařka "nevezme", obraťte se na vaši zdravotní pojišťovnu - je povinna vám péči zajistit prostřednictvím svých smluvních lékařů, případně hledejte tady dent.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.